Onurss adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kapanan sunucuların çoğu yeni sahiplerini bulmuştur zaten. Bu saatten sonra sunucuların açılmasını beklemek hayal gibi geliyor.
Merhaba;
Benim ilk mailimde ve sonrakilerde yedek umudum vardı. Simdi yedekleri teslim alacagım, sunucular yeniden açılacak gibi birşey için islem yapmıyorum. Ben OVH in bana attıgı ödeme konusundaki emaile istinaden karsı netsunucu.net ten yanıt almak istedim. Oda öncesinde ve suandada mesaj atmıs bahsettigim şekilde legal ovh adresine. Bize gelen mesajıda yarın paylasırım. Sabah mail atacagım firmaya. O mailin türkçe kopyasıda burada. https://www.r10.net/1069640571-post352.html. Tahminen mesaja cevap verirlerse bana 15:00-16:00 gibi yanıtlarını iletirler.

Ek olarak bir arkadasımız "Göndereceğinizi belirttiğiniz epostada Netsunucu neti Aracı firma olarak belirtirseniz(Teyit ederseniz) bu sözleşme karşısında sizi(yedeklerinizi) zor durumda bırakabilir." demis. Firma zaten dedicated sunucu size aitse ip adresini ilettiginizde netsunucu.net e ait oldugunu görüyor. Haliyle telefonla ararsanız sen git sahibin gelsin diyor. Ticket aç yetkili yanıtlayacaktır diyor. Illegal islem yapılmıs diyor. Ama legal@ovh.net tam yetkili yerdir. Orasıda yarın tam olarak ne cevap verir bekliyoruz.

Ufkabakan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yorumcu sunucu ödemelerini yaparken kendi Kredi Kartının yanı sıra, o dönem sami olduğu müşterisinin yada bir tanıdığının da Kredi kartını kullandı. Bu ödeme aylar sonra (Visa ve MasterCard kurallarına göre 6 ay sonra da olabilir) kullanılan Kredi Kartı sahibi yada Banka Fraud ekibi tarafından yapılan Ters ibraz ile ödemesi geri çekildi. Bunun üzerine de OVH bu hesabı ve hesaba bağlı tüm hizmetleri Suspend etti. Böyle bir durum varsa, normalde daha günü dolmamış sunucu bile (yukarıdaki SS de görülen ki gibi) direk suspend edilebilir. Çünkü daha öncesine ait bir ödeme (yüklü bir ödeme örneğin) geri çekilmiş, hesapta tümden suspend edilmiştir.

Bu senaryodaki Kredi Kartı ödemesi yerine başkasının üzerinden PayPal ödemesi yapıldı ise, Ters İbraz gibi bir durumun oluşması daha muhtemel
GONDERILECEK EMAILE EKLENDI
"Acaba firmanın geçmişe dönük bir kredi kartı yada ödeme kanalından changeback gibi bir durum mu yaşadınız? Tam olarak ödeme sorunu varsa problem nedir."