Yorumcu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben kimseyi ikna etmeye çalışmıyorum zaten sanırım bun yanlış anladınız. Ben durumu en açık şekliyle gerek resim olsun gerek konuşma olsun vakit buldukça paylaşıyorum. Konunun nerede olduğu önemli değil ha burası ha şiakeyt konusu ortada bir mağduriyet var ve ben diğer bazı firmalar gibi napabilirim kardeşim demedim ve en az 100 kişiye bu 5 gün içerisinde hizmetini sağladım yeri geldi iade ettim yeri geldi yeni sunucu aldım yeri geldi başka yerden aldıkları sunucuları kurdum yayına aldım.

legal dediğiniz yere en az 10 mail attım ve makinelerin suspend mailindeki yenileme linklerinde aşağıdaki bu ürün yenilemez yazısını ilettim. Neden bir tanesine yanıt vermediklerinide siz açıklayın o zaman bize.

Kaldıki aşağıdaki ürün için kullanım süresi bile dolmamıştır.

Size ait olan makine resimlerini ekte sunuyorum. Bunun haricinde daha da açıklayacak yada söylenecek bir söz yok, resimlerin sonucunda ve anlattıklarım sonucunda hala inanmayıp farklı bir şeyler düşünüyorsanızda malesef benim yapabileceğim bir şey yok diyip düşüncenize saygı duymak kalıyor.

Alttaki resimde daha makine son kullanım tarihine 20 günden uzun olduğunu göreceksiniz.

Asagidaki mail sabah OVH Legal Departmanına tarafımca gönderilecektir.
Gelen cevabı konuda paylasacagım.

Merhaba
Müsterisi oldugum Netsunucu.net (info@netsunucu.net) aracı firması legal@ovh.net email adresinden sizinle defalarca iletişime geçmiştir. Bu adresinize gönderilen hiçbir emailine OVH Legal Departmanından dönüs yapılmadıgını bana iletmistir. Bu emailerin Legal Departmanınca kontrol edilmesini istiyorum.

Netsunucu.net Firmasının Iletişime Geçtiği Email Adresi: info@netsunucu.net

Ayrıca Legal Departmanınızın, bilgi almak isteyen bir müsteriye. Niçin normalde netsunucu.net aracı firmasının mailerine cevap vermediginiz halde, ısrarla aracı firmanın legal@ovh.net adresinden direk iletisime geçmesi gerektiğini bana iletiyorsunuz. Ödeme yapıldıgında firmanın tüm sunucuları aktif edilecektir diye bana yanıltıcı yanıt vermenizin sebebini ögrenmek istiyorum. Cünkü firma sizinle legal@ovh.net email adresinizden defalarca iletisime geçmeye calısmıs yanıt alamamıştır.

Netsunucu.net (info@netsunucu.net) firmasının size gönderdigi mailleri kontrol ettiginizde, size makinelerin suspend emaillerindeki yenileme linklerinde "Bu ürün yenilemez" yazısının mevcut oldugunu problemin çözümü hakkında yardım talep ettigini görebilirsiniz. Ve ürünlerin henüz kullanım süresi dolmayanların dahi nasıl olurda kapandıgını email atarak size yine ilettigini görebilirsiniz. Lütfen OVH Legal Departmanı olarak detaylıca kontrol edermisiniz. Ve firmanın maillerini cevaplarmısınız. Burada netsunucu.net firmasından hizmet alan tek müsteri ben degilim. Yüzlerce kisiye sizlerden aldıgım mesaj ve gelişmeler hakkında bilgi veriyorum. Sizinde aynı hassasiyeti göstermenizi rica ediyorum.

Ayrıca firma benim dedicated sunucum üzerindeki sorunu detaylıca resim olarak göndermistir. Ürünün kullanım süresi sunucumda dolmamıstır. Daha sunucunun süresinin bitmesine 20 Gün vardır. Haliyle suspend edilmesinin gerekcesini ödeme yapmadı diye bu ve diğer sunucularda göstermenizin sebebini bana açıklarmısınız. Acaba firmanın geçmişe dönük bir kredi kartı yada ödeme kanalından changeback gibi bir durum mu yaşadınız? Tam olarak ödeme sorunu varsa problem nedir. Netsunucu.net (info@netsunucu.net) firmasınında mailini kontrol edip yanıtlarsanız memnun olurum.

Dedicated Sunucu Ip Adresim: 37.187.149.174

-Ek Dosyası Olarak Gönderdiginiz Benim Sunucu Resimlerim Ve Mesajı Emaile Eklendi-

Iyi Çalışmalar.