GiTaRTiST adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kuru milliyetçilikle bir yere varılmaz kardeşim. O çakal dediğim adamları sırf Türk olduğu için savunuyosun ama sana sataşıncada ağzını burnunu kırıyosun Türklüğüne bakmıyosun.
Burada Suriyelilere acımıyorum gibi laflar ediliyor ben o laflara karşıyım.
Sen Türklerin Almanyada neler yaptığını bir bilsen suç oranını bir araştırsan zaten bu kadar kuru kuru savunmazsın. Her milletin iyisi kötüsü var, faşizanlığa gerek yok. Benim Osmanlı atalarım 70 milleti içinde barındırmıştır 1000 seneye yakın çok iyi geçinmiştir. Oysa biz yüz yıllık bir tarihte 3-4 millet bile beraber yaşayamadık. Vesselam
Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır.
Normalde bu tür konulara hiç bulaşmamda sana yazmadan duramadım. Birader yıl 2014 Osmanlı zamanına takmışşınız kafayı iki sekme aç şu tarayıcıda bi osmanlı haritasına bide şimdiki Türkiye haritasına bak bi kıyaslama yaptığın uçurumu kendi gözünle gör. Bende acımıyorum hiç bi suriyeliye acımıyorum kardeşim ne acıcam hadi yaşlısı kızı kadını anladımda bu gençler sağa sola salça oluyosalar neden acıcam. Savaştan kaçıp burdamı erkeklik yapiolar bizim mahallemizdede var kadınlar cocuklar yaşlılar kimsenin ses çıkardığı yok herkez yardımını edio ama bu ülkede artık başka etnikleri korumaktan vazgecin o korudugun suriyeli gençlerin sana zararı dokunmadan anlamıcaksın dimi ortada olan yalnışı. Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytan mı ? Benim tanıdıklarım köylerde doğuda ve istanbulun ücra köşelerinde bi avuç ekmeğe muhtaç yaşıyolar senelerdir komşuları bakıyor şimdi bunlara yapılması gereken yardımları poşet poşet o insanlar alıyosa bu haksızlık değilmi gözünde neye göre kıyaslıyosunuz peki bu insanları onlarda müslüman bunlarda müslüman ee ortadaki ayrım neden ? Bi trafikte kal bakalım kaç tane suriyeli velet aynana asılcak para ver diye tehdit edicek seni bumu yardıma muhtaçlık biz Türkler çoğunlukla mütavazi insanlarız tehdit gibi para isteyen böyle yetiştirilen veya bu ülke böyle davranmalarına izin verilen topluma zerre kadar acımam yakında bu insalar bu ülkeye öyle bi bela olucakki çocugunuzu sokaga bile çıkartırken korkucaksınız. Bunu bilmek için karşıt görüşlü olmak veya başka şeylere inanmaya gerek yok mantık yürütmek yeterli şimdiden böyleyseler 5-10 sene içinde nufusları çoğaldıgında görürsün konunun milliyetçilikmi yoksa gelecek endişesimi olduğunu.