karen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Samsungla görüştünüz mü öncelikle onlarla bir görüşün eğer onlarda ilgilenmez ise hem samsung için hemde servis için tüketici haklarına şikayette bulunun telefonun faturası vs. servisin size vermiş oldugu belge var ise bunların hepsinin birer fotokopisi ile verin dilekçeniz de de artık ücret iadesi ya da değişim talabinde bulunun ayrıca bimer başvurun telefonu bu süre zarfında kullanmayın bence şu anda olmamış olsa bile belki sizden kaynaklı başka bir sorun çıkabilir. Tahminimce haklı bulunursun zaten
Hocam daha nce konuşmuştum onlarda bana servisi savunuyorlar. şikayetvar a şikayetimi yazdım ordan ulaştılar bana bana bu servise göndermemi söylediler fakat bunlarda daha beter çıktı. Telefonumu yapan teknisyen telefonu cuma günü bitiriyor ben arıyorum yetkili biriyle görüşecem diyorum teknisyenle bana teknisyen yıllık izine ayrıldı diyor. Diyorum nasıl bilgi alacam 10 gün sonra adam izni bittiğinde mi bilgi alacam. Sorumluyla görüşün bi dakka diyor sonra bana kendisi dışarı çıkmış diyor yine görüşme yok. Telefonu 12.09.2014 tarihinde samsundan Tokat'a gelmesi için kargoya veriliyor fakat Telefon bana daha dün 20.09.2014 tarihinde elime ulaşıyor. 1 günde gelmesi gereken telefona bak. Yozgata gitmiş yanlışlıkla. Onlar kargoyu suçluyor kargo servisi. Deliye döndüm resmen. Ben hayatımda bu kadar müşteri hizmetlerini aramadım. Telefonun masrafı çok olunca tabi değişim yerine kullanıcıyı suçlarlar..