Merhaba arkadaslar.
Samsung Glaxy s4 telefonumu dokunmatik tuşu (geri ve secenekler) calismadigi icin garantiye gonderdim. Onlarda bana hic bir aciklama yapmadan telefon garanti dışı diye geri gonderim yapmislar. Servisi aradim kadin bana tamir ucreti telefon bedeli ustunde olan tamirleri yapmadan geri gonderiyoruz dedi. Kim yaptirirki oyle dedi sahsen ben yaptirmazdim siz yaptirirmiydiniz dedi. Ne biliyorlar ben zenginim bu telefon benim icin cok onemliydi belki yaptiracaktim. Bu ayri bir kusur. Telelfon asiri sivi almis diyorlar. Telefon madem asiri sivi aliyor neden tek bu dokunmatik tuslari etkiliyor. Telefon suya dusmedi. Dusse zaten calismaz. Diyorum ozaman bu telefon siviyi nasil aldi diye? Terleme yoluyla almis olabilir veya yaagmurlu zamanda konusmustursunuz diyor. Bende bu nasil bir musteri hatasi olabilir dedim. Telefon terliyecek diye uzaktanmi konusacaz yada yagmurlu bir havada acil acmam gereken telefonumu acamayacam mi? Bu ne sacmalik bunun kullanici hatasi olmasina itiraz edecem. Sizce sonuc alabilirmiyim?