porelux adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ya dostum sen kendini zeki milleti aptalmı sanıyorsun nasıl çarşamba yazdığın konumda yazıyor link verdim sana neden girip kendi yorumuna bakmıyorsun al sana resim vereyim https://www.r10.net/whmcs/1316584-whm...ilacaktir.html konuyu hep multi üyeliğe bağlaman birşeyi değiştirmez multi değil.! ha yani 1 firma 2 ayrı hesaptan satış yapamazmı sahibi ayrı çalışanı ayrı burada hiçbirşekilde kendimi banlattıracak birşey yapmadım üstüne basa basa yazıyorum birazcık görmen açısındanda büyük ve altı çizili yazayım SEN YÖNETİCİNİN SİLMİŞ OLDUGU KONUYU TEKRAR AÇTIN! YÖNETİCİLERİ HİÇE SAYIYORSUN
Özelden veya tsde çarşamba demiştin kanıtlayamıyorum ama elimde bu kanıtlar var Bitirdin haber vermeden satışını yapıyorsun alla halla çok zekisin müşterilerle ilgilenmem gerek konunun uzatılamamasını istiyorum.! sizden halen şikayetçiyim.
Kendine tescillettinmi kardeşim bu modülün haklarını? Bu forumla ne alakası var bu olayın git dava aç bu fikir benden çıktı yaptı ve çaldı diye?

SENDE YÖNETİCİLERİN SENİ BANLAMASINA RAĞMEN HALA BURAYA GİRİP BANA MESAJ ATIYORSUN. DEMHAT BARTIN R10'A YAKIŞMADIĞIN İÇİN BU FORUMDAN YASAKLANMIŞSIN VE HALA BURALARDA BAŞKA İSİMLERLE DOLAŞIYORSUN.. SIKINTI BU İŞTE YASAK MULTİ HESABA GİRER.