ya dostum sen kendini zeki milleti aptalmı sanıyorsun nasıl çarşamba yazdığın konumda yazıyor link verdim sana neden girip kendi yorumuna bakmıyorsun al sana resim vereyim
https://www.r10.net/whmcs/1316584-whm...ilacaktir.html konuyu hep multi üyeliğe bağlaman birşeyi değiştirmez multi değil.! ha yani 1 firma 2 ayrı hesaptan satış yapamazmı

sahibi ayrı çalışanı ayrı burada hiçbirşekilde kendimi banlattıracak birşey yapmadım üstüne basa basa yazıyorum birazcık görmen açısındanda büyük ve altı çizili yazayım
SEN YÖNETİCİNİN SİLMİŞ OLDUGU KONUYU TEKRAR AÇTIN! YÖNETİCİLERİ HİÇE SAYIYORSUN
Özelden veya tsde çarşamba demiştin kanıtlayamıyorum ama elimde bu kanıtlar var

Bitirdin haber vermeden satışını yapıyorsun alla halla çok zekisin müşterilerle ilgilenmem gerek konunun uzatılamamasını istiyorum.! sizden halen şikayetçiyim.
Tabi diyecek birşey kalmadı..

Şimdi dediğim küfürleri tek tek arıyorsun değilmi. Doğru değilmi öyle değilmisin? Alp Ataç yazmadı o konuyu sonuna kadar sen yazdın.. Multi üyelik yasak arkadaşım ANLAMIYORMUSUN? Bu foruma birdaha DEMHAT BARTIN adlı birisinin girip yazması yasak. Birazcık düşünsen benim sana Çarşamba bitireceğim dediğim yerin resmini çekip atarsın, atamıyorsun çünkü öyle birşey demedim. Moderatörler taraf tutmuyor zaten senin ozamandan öyle olduğunu bildiğimden RHSBILISIM'e facebooktan yazışmaları gösterdim ama oda yapabileceği birşey olmadığını söyledi çünkü kanıtlarım yoktu sen bir nebze haklı çıkıyordun. Ama şuan sen haksızsın herşey kanıtlandı sen olmasaydın ben bu modülü kodlamayacak ve boşu boşuna senin gibilerle şuan zaman kaybetmeyecektim. Her türlü moderatör gelsin ben 1 gün ban yiyeceksem sen sınırsız yiyeceksin aramızdaki tek fark bu ben doğru konuşuyorum sen yalan konuşup arkadan vuruyorsun.. Ayrıca o attığın kişinin neden 2 hesabı var. MULTİ HESAP YASAK DİYORUZ. Gidiyorsun hesap sahibini etiketliyorsun. İşe bak arkadaş.