kadir58 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
dışarıda olduğunuz zamanlarda yemek yeme ihtiyacınızı dışarıdaki yemeklerden karşılamanız daha iyi hiç uğraşmayın tadı leş oluyor birde yumuşak olmuyor yenmez 2 güne hayattan soğutur seni.Burgerciye gir 2 menü ye geç derim ben
Ne yaptın ustad Burger yemeyelı 2 ay oldu Oyle şeyler yok hayatımda. eger burger yersek çalışma direkt boşa gider. O yuzden protein bar deneyeyim dedim. Cumartesi ve Pazar evde olmayacagım için deneyeyim dedim. 1 karışımdan 4 veya 5 tane çıkarsam ve tanesi 40 gr protein içerse mis gibi :d Tadı pek hoş olmayacagı kesin.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:32:00 -->-> Daha önceki mesaj 21:29:07 --

iGrand adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Fazla veya eksik koyduğunuz şeyler sizi rahatsız edebilir. Günlük protein ihtiyacınızı hesaplayın ve dışarı'da kaldığınız sürece o protein ihtiyacınızı diğer besinlerden sağlayabilirsiniz.
İlk seferde bunun ayarını tutturamayabilirim açıkçası ama yapa yapa öğreniriz heralde. Aslında içeriğine bakarsak beni rahatsız edecek hiç bir şey yok. Ama birleşince sıkıntı çıkarabilir.