Aptal ondan. Geçen sene bu bana bir şeyler anlatıyor bende adam yerine koyup dinliyorum kızı yaşındaki birisi hakkında konuştu bende bozdum attım yüzünün rengi attı. Mahallede kim nerede oturuyor, kim kimin akrabası eşi dostu hepsini benden iyi biliyor. Kim nereden işe gidiyor, kim hangi yolu kullanıyor.
Ahmet'in evden çıkış saatini biliyor, sonra gözlemliyor. Ahmet marketin veya başka bakkalın olduğu yerden gelirse ne için oraya gittiğini bile söylüyordu bana tek tek. Eğer Ahmet markette bulamadığını gelip isterse yok çekiyor ve arkasından küfür ediyor, o esnada ezan okunuyor kapıyı kilitleyip namaza kaçıyor. Geçenler bir kız geldi, arkasından bu kız bozuk diyor bana. Ne biliyorsun dedim günahını neden alıyorsun dedim. Ben bakkalım ya bilirim diye cevap verdi. Bende ne zamandır oraya gitmiyordum, o yoldan geçince markete gidip gitmediğimi kontrol etti. Ama işte ben ondan daha zeki olduğum için, içimde fesatlık olmadığı için içime de doğmuştu beni izleyeceği.
Böyle say say bitmez, insanlık yoksunu bir adam. Bana ne diyordum ama mahalleye zarar vermeye başladı. Bizim insanımızda biraz eşek (mahallemiz) olduğu için karışan olmuyor adama.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 02:52:33 -->-> Daha önceki mesaj 02:49:25 --
Ondan bir sorun olmaz, hd kayıt bile yaparım. Olmadı bakkala gizli kamera koyarım. Reklamdan gelecek parayı da kırışırız.

Zaten her gitmemde telefonum bozuldu diye gösteriyordu bana.
Geçenler buna iyi bir beddua etmiştim, sonra sesi kısılmıştı. Düşün artık ne kadar çenesi çalışıyor.