1. evet yapar, göz kuruluğu arttıkça lens gözüne batıyor hissi verir, acı çekilmez hale gelebilir.
2. aquasys kullandım tavsiye ederim ama senin lens numaranı tek firma da üretiyor olabilir.
3. lensler hergün çıkarılıp takılmalıdır. en sağlıklı olanı bu. her gün çıkarılıp solisyona koyulup hem lensler hemde gözlerini dinlendirmelisin.
* aylık şöyle olur. 1 kutu lensin içinden 6 adet lens çıkar. her adet 1 er aylıktır. totalde 6 aylık olur. ama bu demek değildir ki bir ay boyunca gözünde kalabilir. sadece tavsiye edilen kullanım süresi bu zaten hergün tak çıkar yaparsan 20. günden itibaren sende anlamaya başlarsın lensin kalitesi bozulmaya başlar onu atarsın yenisi açarsın.
4. banyoda sorun olmaz ama denizde havuzda kesinlikle kullanmayınız. mikrop kapabilir değil kesin kapar. çok riskli.
5. hiç almadım.
6. her gün tak çıkar. ilk seferde takmakta zorluk yaşayacaksın ben 45 dakika da takamamıştım gözlerim kan çanağı gibi oldu ama inat edip becerdim. renkli gözlü isen zaten hassas olur gözlerin. ilk zamanları gözüme toz kaçsa rahatsız olurken şimdi işaret parmağımla her türlü hareketi yapabilirim
numaraların baya büyük. çok yüksek ihtimalle astigmatta vardır. lens rahat ama mümkün oldukça gözlüğünü kullanmaya devam et derim. dinlendir gözlerini lensi çıkartıktan sonra. solisyona acıma bol bol kullan. yere lavaboya halıya düşürecek olursan kesinlikle o lensi bir daha kullanma. 4.5 numara bulanık gören gözlerinden de olmayasın. lens lüks işi biraz, parasına acıma ne solisyon ne lens çünkü alışana kadar baya bir heba edeceksin. gözünde uyuyakalacaksın sabah bir bakacaksın düşmüş. gözünü kaşırken düşecek. bunlar olağan şeyler. yazmaya üşeniyorum burda durayım ek sorular için pm atarsın