hocam size naçizane bir önerim olacak.
ciğerinizi açtığınıza eminseniz, nefes egzersizleri yapın. Tıkanma'da hatta çoğu kekemelik bile nefesimizi doğru şekilde alıp vermediğimizden ötürü ortaya çıkmakta.
nefes konusunda çok haklısınız bu arada bende kekemelik de var
hocam yanlış anlamayın ama boyunuza göre kilonuz normal yazmışsınız ama bence değil biraz daha kilo verin ve çok su için azalacaktır iyi günler
şu şekilde yazmak istemiştim boy oranına göre fazla kilolu değilim
Burnunuzda bir sorun olabilir kulak burun boğaz doktoruna da başvurun.
hocam 2-3 yıl önce burundan ve boğazdan et aldılar
öncelikle kalp olayı 3-4 farklı testle çözülüyor ve her test biraz daha derine iniyor... Yani biraz derin araştırmalar yapmak lazımda bence buna gerek yok... Öncelikle o boy ve kilonun normal olduğuna sizi kim ikna etti anlamadım yani bence kilonuz hiç normal değil aksine fazla... Bence kilo vermelisiniz. Birde anne/baba tarafından/büyüklerinden kalp ve kilodan müzdarip olan varmı araştırmalı, araştırma sonucu bu sorun yoksa, rahat olun yaşam tarzınız da sıkıntı olabilir ve bu sizin hayatınızı düzene sokmanızla düzelir eğer varsa bunu araştırıp bulmalı ve bunu doktorunuzla paylaşmalısınız.
arkadaşın dediği gibi burun nefesi çok önemli bunun farkına her insan varmaz, önce onu bi doktora göstermek lazım

Geçmiş olsun...
aile de fazla kilolu insan yok hocam, spor yapmak istiyorum fakat inanın çok çabuk tıkandığım için hevesim kaçıyor
boyunuza göre kilonuz normal değil hocam. 90 altına düşmelisiniz. ben onun için uğraşıyorum.. 1.88 boy var. 94 kilom var ben bile tıkanıyorumh emen
hocam bu tıkanmayı neye bağlıyorsunuz, geçen gün bir tane tuğla taşıyayım dedim hemen tıkandım