Merhaba arkadaşlar, KuveytTürk hesabımdan 20 gün boyunca hergün günde 2-3 kez haberim olmadan para çekilmiş, telefonuma doğrulama mesajı gelmedi, mail kutumada mail gelmedi kesinlike haberim yok bu kesintilerden.
Hesabımdan çekilen toplam miktar 10.000 tl'den fazla. Debirt Kart Yurt Dışı Kullanım yazıyor.
20 gündür KuveytTürk denen a......... bankası paramı geri iade etmedi. 3-4 tane müşteri temsilcisiyle görüştüm. Hesabımı inceleyeceklerini ve geri dönüş yapacaklarını söylediler fakat dönüş yapmadılar.
Arayan kişinin "annesinin kızlık soyadının 3 ve 4 hanelerini" kimlik seri numarasını vb. güvenlik bilgilerini sormadan işlem yapan, arayan kişinin adını soyadını dahi sormayan, kişiye adıyla hitap etmeyen kaba bir erkek müşteri temsilcisiyle görüştüm bana yarın dönüş yapacağını söyledi ve bu şahıs 10 gündür dönüş yapmadı bana.
En son bir bayan müşteri temsilcisiyle görüşmüştüm, oda pazartesi günü veya en geç çarşamba günü bana dönüş yapılacağını söylemişti. Cumartesi oldu hala dönüş yapılmadı. 20 gün öncede görüşmüştüm bu bayan müşteri temsilcisiyle o zamanda dönüş yapmamıştı.
Müşteri temsilcileri her aradığımda sallama bir tarih verip geçiştiriyorlar. Şuana kadar kullandığım en rezil kepaze banka kesinlikle KuveytTürk bankasıdır. Daha önceden garanti bankası, finansbank, işbankası vs. hepsini kullandım kesinlikle böyle sorunlar yaşamadım.
KuveytTürk denen bankada yüksek miktarlarda paranız varsa, paranızı çekin ve kartınızı kapattırın, paranızı bu hırs....lara emanet etmeyin.
KuveytTürk yetkilisi varsa eğer forumda konuya davet ediyorum. Hakkımı nasıl arayabilirim, arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.
.
hocam size birkaç ihtimalden bahsedeyim
eğerki debitcart yurtdışı kullanım diyorsa kart numaranız girilerek yurtdışından yapılmış alışverişleri kapsar
1) biryerden kartınızla alışveriş yapmış olabilirsiniz ve oradan kart bilgileriniz çalınmış ve çalan kişi kullanıyor olabilir.
2) ailenizden birisi sizden habersiz kartınızı kullanmış olabilir
3) yada kartınızı biryerde bilgilerini kopyalamışlar ve kullanmış olabilirler.
başka bir seçenek aklıma gelmiyor açıkçası.