Tolgahanuzun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 liraya alınan Çöp domainleri sektöre sürerek, piyasayı düşürenlere laf ediyorsunuz büyük ihtimalle
Tam da içimden geçeni okudun

yakoSin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam oda birşey mi. 3 aylık domaine 2k fiyat isteyenler var piyasada. Bu alanadı madem bu kadar değerli, diğer uzantıları neden boş ? Neden yıllardır kimse almamış diye sorası geliyor insanın. Ama serbest piyasa, isteyen istediği fiyattan satar domainini.

Daha dün aktif konusu vardı birinin, idn domainleri topluyor adam. rtehavalimani.xom'u da almış. Alır almaz da satmaya kalkıyor. Bu tür şeyler normal.
Hocam dediğiniz doğru böyle insanlar oldukça bu piyasada kimse kalkınamaz.Adamlar öyle akla gelmeyecek domainler regliyor ki elinde patlayınca neden patladı diyor. Serbest piyasada normal tabi bu işler ben de ticaretciyim. Bu konuda birşey demem ama ortalık misalen Çin malı ile doldu diyebiliriz.

BydlL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşın bahsettiği şu 1TL'ye alıyorsunuz iyi hoş ama niye 5TL'ye satıyorsunuz. Normalde reg fiyatı 20TL olan domaini neden 5TL'ye satıp Godaddy, IHS, natro, name de ki domainlerin satışına mani oluyorsunuz demek istiyor. İnsanlar cafe'de çay satışı yapıyormuş gibi sürümden kazanma çabasında. Piyasanın allak bullak olması ise alıcıların her zaman netsol'deki domainlere 1TL'den aldın emek yok gözüyle bakması. Kimse bilmez onun ardında yatan saatlerce olan araştırmaları, senin ileriye dönük yatırımını. Aslında reglenen domainin değeri her zaman aynıdır. Siz ona site kurduktan sonra zaten o isimle girer insan. Bir sitenin aaa netsol'de bunun domaini artık bu siteyi kullanmayalım dediğini gördünüz mü. Ezdirmeyin kendinizi. Sadece sağlam niteliğinde olan domainleri alın atın alanadlari.com veya kendi portföy tanıtımınızı yapın. Alıcılar gitsin siz 5TL için alıcıya gitmeyin
Hocam hep 1 tl ye alanlar mı araştırma yapıyor , diğerleri akılsız zaten boş mu oturuyor, bu piyasada satmak için alan bir de koleksiyon için alan adamlar vardır. Bir de bunun arasında boş domain alıp batanlar

AlperA. adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yok anlamaigim konu su, cop domaini almasinin bana sana ne zarari olur, onu anlamiyorum, aliyosa adam aliyodur. satmaya kalkiyosa cop domaini kimse almaz ki zaten, ya da alsa nolur. NS domainleri doldu demissin de, NS domaini nedir ki domain domaindir yani cop olmayan cok iyi bi jenerik domain bul, onu da 50cente alirsin ki?

hakikaten anlamadim kastedilen seyi, ya hakkaten yorgunum, ya da bi yerde bi kopukluk oluyor
Hocam sen yat dinlen sonra uzun uzun konuşuruz