cs_eylul adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Siparisi vereli 1 haftayi gecti. 300 mhps wireless modem siparisi verdim. Satici 47 TL ve ücretsiz kargo olarak satis acmis. 2-3 gün sonra satici beni aradi. Bu ürün piyasada 60 TL den assagi satilmiyor, bir yanlislik yapmisiz kargo 3 TL birsey tutuyor siz odeyecekseniz urunu gonderelim dedi. Bende sıkinti degil oderim dedim, onayladim. Kargo zamani doldu gittigidiyordan saticiya uyari gitti.Birgun sonra satici kargo bilgilerini girmis. Neyse aradan 3 gun gecti kargo hala gelmedi. Mng yi aradim kargo bilgilerini verdim, bu kargo xxx kisiye ait size ait degil dedi. Urunu onaylamiyorum kisminda yanlis kargo kismi vardi artik yok. Ürune olumsuz yanit vermek istedigimde saticya mesaj atarak sorunu daha iyi cozebilirsiniz uyarisi cikiyor. Saticiya dün bugün mesaj attim cevap alamiyorum. Saticinin 8778 islemi var. Kullanicinin urunlerine baktim 60 TL fiyatinda ucretsiz kargo olarak yeni satis olusturmus. Urunu iptal edip parayi geri alabilirmiyim? satici hakkinda olumsuz ticaret kullanma hakkim olurmu?
İlk önce telefon ile arayın dönüş olmaz ise faks çekin düzgün bir dil ile halledilir.

Telefon:+90 (216) 687 02 99
Faks:+90 (216) 687 02 98