ugurcan44 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba
yukarda yazdıgımızı okuduysanız bircok deneyim yasadık bu konuyla ilgili hala hukkuki sürec baslatıgımız firmalar var. Resellerclub sadece Domain Registraya bildirerek örnek ICANNA yönlendirir ve kesinlikle MOVE gerceklestirmez dilerseniz Resellerclub'ı arayın ve teyitinide alın.
Ben sadece olanı anlatmaya calışıyorum ve kulaktan duyduklarımızı degil tecrübe edindiklerimizi paylasmaya calisiyorum.

İyi calısmalar...

Resellerclub yetkilisinin Move Services ile alakalı daha önce bize gönderdiği yazı birebir aşağıdaki şekildedir. Siz neden Hukuki bir süreçten bahsettiniz bilemiyorum. Bu yazım sadece bilgilendirme ve teyit alın dediğiniz içindir.

"Merhabalar,

Müşterinizin hem sizde hem de diğer Reseller hesabında ürününü yönettiği kontrol Paneli mevcut ise kendisi bu move işlemini gerçekleştirebilir.
Eğer kontrol paneli yok ise compliance@resellerclub.com adresine ilgili domain adının taşınmasını talep edebilir. Compliance ekibi konuyla ilgilenecektir. Diğer resellera move işleminin gerçekleştirilmesi için bildirimde bulunacaktır. Eğer yanıt vermezse ekibimiz taşıma işlemini yapacaktır.

Bilgilerinize sunarım."

Önemli olan domain whois kaydındaki bilgilerin size ait olmasıdır. Whois kaydındaki email adresiniz üzerinden Resellerclub ile iletişim kurarak probleminizi hukuki bir işlem ile uğraşmadan giderebiliyorsunuz .