İnşaat sahası orası hocam devriye varmış sanırım ben cocuklar ile ilgilenirken bir baktım polis helmiş. Kroki çizdim telefondan çizdiğim için kötü oldu ama kısaca mavi yer üst köprü orası trafiğe açık yol onun altına da üstü açık tünel tapıyorlardı(yani kırmıZı yer) sarı ile çizdiğim yer tünelin normal kota geldiği yükseklikte araç kestirme olsun diye buradan geçecekmiş.yandaki yeşil alan ise inşaat bitene kadar geçici olarak trafiğe açık alan.trafik polisi simgesinin olduğu yer kazanın gerçekleştiği alan
https://i.hizliresim.com/d4k1Zr.jpg[COLOR="Silver"]
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 03:43:53 -->-> Daha önceki mesaj 03:39:50 --
adam dönüşün yasak olduğu yere dönüyor olmasına rağmen bana kusur kitlemezler değil mi
Krokiden az çok anladım. Sanırım adam sağ şeritten u dönüşü yapacak, sol şeritten geliyorsunuz ve dönen araca vuruyorsunuz. Burada kusur oranı sizin hızınıza bağlı olarak değişir. Ama kusurun çoğunluğu karşı tarafa verilir, sonuçta dönüşte yolu kontrol etmesi gerekiyor ayrıca dönüşün yasak olduğu yerden de dönmesi kusuru doğrudan karşı tarafa verir.
Bu arada önde epey kaporta hasarı varmış ayrıca sağ aksta da sorun var gibi duruyor, motor durumuna göre perte çıkma durumu olabilir.