ThePartizan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İndexlenen sayfa sayısı ve Aldexa sıralaması ile ziyaretçi sayısının ( direkt olarak) ne alakası var.
İndexlenen sayfa değil reklam çıktığın sıte ıle aldığın hitsin çok önemi var bunu sana neden açıklayımki ozaman ben ne iş yapacağım ?

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:24:31 -->-> Daha önceki mesaj 16:22:33 --

sarkos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam hedef kelimeni belirlersin onda üst sıralara gelip hiti alırsın. Senin dediğin gibi 1k indexi olan site bir kaç orta halli kelimede üst sıradadır 1-2k hit alır.
İyi bir seo ile tek sayfa siteyi 3-4 tane sağlam hit getiren kelimede kafaya getirirsin çok daha fazla hit alırsın.
İndex sayısıyla kullanıcı sayısı bağlantılıysa 10-15k konusu olan bir db alıp WordPress'e aktarıp indexletiriz 10 gün sonra direk 15k hit gelmeye mi başlar? Hayır çünkü sıralamada olmaz. Veya film sitelerine bakın binlerce indexi olmasına rağmen 100 hiti geçemeyen tonla site var.
Hit için doğru kelime belirleyip iyi seo yapmak önemli, iyi index sayısı değil.
Ben zaten öyle birşey demedim. Aldığın hits ile çıktığın reklam sayın çok önemli yahu 10 hits alan bir site 100 sayfadan reklam alması sizce çokmu doğru bir olay google böyle birşeyi hile olarak algılar. Siz demek istediklerimi farklı ŞEKİLDE anlamışsınız .Adam siteyi bugün alıyor ertesi gün 1000 backlınk alıyor 1 anda hits coşuyor 10 gün sonra bir bakıyor site bom ?