gencseen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bence Elektrik - Elektronik mühendisligi

not sadece bölümlere baktım puanlara vs degil Aralarında en iyisi bu bence
Ben de öyle düşünüyordum, keşke İTÜ'de olsaydı bu bölüm.

Özgür adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
BAU Yazılım Okuyabilirim tam burslu aynı bölümde okumuş oluruz Şaka bir yana kardeşim kendini hangisine yakın ediyorsun o önemli sonra iş sahalrına bakarsın.Bilgisayar, Elektrik - Elektronik, Elektrik ve Haberlerşme veya Yazılım da güzeldir. İTU de gayet güzel bir üni. aynı zamanda mimarlık filanda bakabilirsin
Bakarsın beraber okuruz, hayırlısı artık

SinneR38 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İnşaat veya Bilgisayar derim ben İTÜ iyidir.
İTÜ bence de çok iyi hocam, büyük ihtimal İTÜ yazacağım.

maviuan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Elektrik-Elektronik müh. okuyorum, benim tercihim bu bölümü seçmemenden yana olacak.Çünkü ne olduğu belirsiz, ne elektrik mühendisiyiz ne elektronik mühendisi valla ortada kalıyorsun.Biraz elektrik biraz elektronik biraz da bilgisayar dersi görüyorsun.Şahsen elektrik yada elektronik mühendisliğini ayrı okumak isterdim.

Kendini bilgisayar-elektronik-elektrik hangisine yakın hissediyorsan onu tercih et.
Teşekkürler hocam yazdıklarınızı düşüneceğim, hangi üniversitede okuyordunuz merak ettim.

iyi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendimi surekli gelistiririm diyorsan Bilgisayar Muhendisligi (Ingilizce), ben aylik maasima bakarim diyorsan Elektrik Elektronik Muhendisligi (2-4 bin tl arasi maas veriyorlar).

Bilgili kendini gelistirmeyi seven birisin, taniyorum zaten seni Benim onerim Ingilizce olarak bilgisayar muhendisligi okuman. Hatta okuyabiliyorsan yurtdisinda oku.
Teşekkürler hocam, İTÜ Bilgisayar İngilizce ilk ~5000 alıyor maalesef. Diğer üniversiteleri tekrar inceleyeyim İngilizce şart gibi sanırım. Yurtdışı olursa tabi bu sorun da kalkar