fiesta55 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar hevesle web isine atildik biraz bilgi biraz araştırmayla bi blog açtım ve konu yazıyorum o kadar az şey biliyorum ustadlara bazı sorularım olacak
1. Sitemi acali 11 gün oldu sosyal medya aracılığı ile günlük 100-200 arasi hit var. İçeriğim kesinlikle özgün
Ama sitem sıra bulucuda ilk 500 de bile çıkmıyor nette okuyorum 1 aylık sitelerin 3k hiti var
2. Alexa değerlerin düşmüyor
3. Seo hizmet paketlerinin etkisi olurmu
4. Googleden ziyaretçi alamiyorum
5 insanlar 1 ayda nasil bu kadar gelişmiş bir site yapıyor
6. Yazı yazarken etiket bile doğru ekleyemiyorum. Ornek simple TV kurulumu ve ip TV kanal eklemek adli yazı yazdım etiket olarak nasil etiket girmeliyim.

Yaptıklarım/yapacaklarim
Bütün arama motorlarına kayıt ettim
Analycs aracılığı ile kontrol ediyorum
R10 vs bazı siteler aracılığı ile backlink elde ettim
Sosyal medya hesapları açtım
Paravan açmayı düşünüyorum
Reklam için biraz butcem var
Reklam için ne yapmalıyım google adworks yada sosyal medya mi yoksa tanıtım yazilarimi
Arkadaşlar iyi kotu yorumlarinizi bekliyorum hala hevesim umudum var merak edenler için site teknolojisitesi.net
1. Acele Etme.
2. Alexa'yi fazla baz almana gerek yok. Eger dusurmek istiyorsan R10 uzerinden gruplar var onlara bakabilirsin: https://www.r10.net/alexa/
3. Alacagin pakete bagli.
4. 11 gunluk bir sitesin daha 1 yillik siteler sorun yasiyorlar bu konuda
5. Meslek sirri o
6. Ubersuggest.org sitesine girip yazi basligini veya anahtar kelimeni yazarak farkli kelimeler turet. Farkli olarak Google Suggest kullanabilirsiniz.