Merhaba arkadaşlar,

Alıntı
Yabancı dil öğrencisiyim ve çeviri yapmak istiyorum. İyi bir seviyede olduğuma inanıyorum. Fakat forumda nasıl çeviri yapılır, Seo uygunluğu için neler yapılıyor herhangi bir bilgim yok.

Eğer bu konularda bilgilendirme yapabilecek arkadaşlar var ise referans amaçlı çeviri yapmayı / denemeyi istiyorum.

Şimdiden çok teşekkür ediyorum
Zamanında, bu şekilde çeviri yapabilir miyim acaba diyerek konu açmıştım. Sizler sayesinde yapabileceğimi gördüm ve şuan için bazı arkadaşlarla sürekli olarak çalışmaktayız.

İstanbul Üniversitesi / İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünde okumaktayım.

Çalışma şekli hakkında bilgi vermek gerekirse ;

- Şuan için 100 Kelime / 2.5 TL üzerinden çeviri yapmaktayım. Fakat metin bazında ayrı teklif almak isterseniz lütfen PM ile metni tarafıma gönderin o şekilde bu fiyatlandırma dışında çalışabiliriz.

- Dilerseniz çalışmaya başlamadan önce kısa bir metin gönderebilirsiniz. Bu metni beğenmeniz halinde işe başlarız.

- Bazı bilgi sahibi olduğum alanlar : Fotoğrafçılık, hosting, genel anlamda web. ( Sektöre çok yabancı olmadığımda siteniz için TR dil dosyası sağlayabilirim. )

- Bilgi sahibi olmadığım alanlarda ise çeviri çok teknik değil ise araştırma yapıp çevirinizi yapabilirim. Maalesef çok teknik çeviri isteyen bilmediğim alanlarda çeviri hizmeti veremiyorum.

- Ödeme Yapabileceğiniz Bankalar : İş Bankası / Akbank / Enpara.com / Paypal üzerinden ödeme alabilirim.

İletişim ;

Acil işlerinizde lütfen skype üzerinden iletişime geçiniz. R10'da olmadığım zamanlarda günün büyük bir kısmında skype üzerinden ulaşabilirsiniz.

İŞ ALIMI : KAPALI

Referanslar ;

t4ko adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşla çalışmaya başladık, gerçekten işinin ehli, gayet hızlı biridir. Herkese tavsiye ederim.
Abraxas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
15 sayfalık bir türkçe ingilizce çeviri işi yaptırıldı, hem hızlı hem uygun fiyat.
iyi çalışamlar.
grafik_yazilim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaş çeviri konusunda hem iyi hemde gayretli gönül rahatlığı ile çalışabilirsiniz.
blacksea61 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Uzun süreli olarak anlaşıldı. İşleri gayet temiz ve güzel. İsteklerinize hemen cevap veriyor. Tavsiye edilir
AlperA. adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendisiyle baya zamandir tanisiyorduk, bir support ticket sisteminin cevirisi lazim oldu, sagolsun guzel bicimde yardimci oldu. tesekkur ediyorum kendisine. Iyi calismalar
Space adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Forumda çeviri için bir çok arkadaşla çalıştım, Mehmet bey içlerinde en iyi/profesyoneli duruyor güvenle çalışabilirsiniz.