Vay be bu kadar şey yapip okul okumaniz taktiresayan bence çok parcali olmak yerine bir konuya yönelim derim okuldan mezun olunca hic bisi bilmesenizde biraz torpille diplomaniz ile ise gidersiniz tek konuya yönelim tek kanala gücünüzü aktarin mugakfak olacaksiniz
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet anı kurtarmak için makale felan uğraşıyorum. Amacım para kazanmak değil, birşeyler üreterek; bu ürettiğimi farklı şekillerde sergilemek. Önerileriniz için çok teşekkür ederim. İ
Bence de vaktinizi ve enerjinizi gunu kurtarmaktan ziyade daha kalici seylere yonlendirin. Bi dilde uzmanlasin. Java ve C# konusunda yardim gerekirse seve seve yardimci olurum. Tavsiyem ya java ile androide ya da nodejs e yonelin. Nodejs ile ugrasan cidden cok az insan var.
HTC EVO 3D X515m cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İlk defa sizden duyuyorum. İşte önerilerinizi almak istiyorum. Yani duyuyorum, okuyorum internetten; ama bilen birisi tarafından öneri almak benim için çok iyi olur. Örnek sizin yaptğınız gibi teşekkürler.

Şimdi C dilini görüyorumda kullanım amaçları şuan bana hitap edemiyorum. Teşvik edemiyor bana...
Ama php ile internet işlerimi halledebilirim. Yani bu şekilde öneriler hoş olacak benim için. Mesela android için haklısınız. Umarım güzel bir şekilde geliştirebilirim kendimi.
İlginiz için çok teşekkür ederim.
Hem bir büyüğün hemde mezun olunca meslektaşın olarak sana vereyim
Makale vb işleri boşver , sen bilgisayar mühendisi olacaksın , anı kurtaracak işleri değil ömrünü yönlendirecek işlerele uğraş
Misal CBS (Coğrafi Bilgi Sistemleri) üzerine yönel , yada iyi şekilde ORACLE öğren ölene kadar para ye
ORACLE öğrenirsen ihya olabilirsin
CBS pek duymadım. Ama ORACLE vs. baya duydum, ama bilgim yok. Önerinizi kesinlikle dikkate alacağım. Anı kurtarmak, öğrenci olduğum için biraz zorunluluk gibi oluyor benim için
Önerileriniz için çok teşekkür ederim.