larenuf adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam anladığım kadarıyla pazar günü birşey yersek damar tıkanıklığından gitme ihtimalimiz en yüksek gün. Acaba her mc'de aynımıdır pazar gecesi yağların değişmesi ?
Geneli böyledir hocam . Pazartesi yagların en temiz günüdür .
Nicky adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 menü köfteburger 11.50 TL kampanyasından ötürü aşırı fazla hamburger yedim şu aralar Mcdonalds'dan.

Ama çoğu zaman patatesi az yada çok koyuyorlar. Tepsiler genelde pis oluyor. Sipariş verme sırası hep karışık oluyor, düzgün bir sıra sistemi yok (yoğun bir AVM'de oluyor bu olay). Buzsuz dememe rağmen buzlu getiriyorlar, her seferinde içeceği değiştirtiyorum. Bazen hamburgerin etini neredeyse dışına koyuyorlar.

Zaten hesapladım bu 2 menü köfteburger yaklaşık 1500 kaloriden fazla. (2'sini de kendim yiyince )
Bir ara bu menü çok fazla diye vazgeçmiştim, sonra bir gün önümdeki 10 yaşındaki bir çocuk 2 menü köfteburger siparişi verdi. Dedim arkadaşıyla yicek herhalde, gitti hepsini kendi yedi Ondan beri ben de yiyorum kafama takmadan kaloriyi

Konuyla inanılmaz alakasız oldu mesaj
Tepsiler Mc de yıkanmaz . Sadece silinir . Kalorileri tepsi kagıdının arkasında bulabilirsin hocam . Patates olayı ise müdürler genelde az koydurur hocam
FZaman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yemek diye 1 kilo yağ satıyorlar, neden ıslak mendil vermiyorlar ? Hep bu soruyu merak etmişimdir
Biz bunu müdürlerede ilettik . Aldıgımız cevap burası kokoreç çi değil oldu Acıkcası masraf olmasın diye yapmıyorlar .
MujaHeed adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Pınar ürünleri değil mi mc'de kullanılanlar? Dolayısıyla pınar mı soya kullanmış oluyor? Soya kullanıyorsa devlet nasıl müdahale etmiyor buna?
Soya yok hocam
Kirkbir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu burger king yada mc donaldsın hamburgerlerine nereden ulaşabiliriz hocam ne marka ve satılan yer varmı
Maalesef hocam yok
DeepZ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İlginç bir konu olmuş teşekkürler.
Rica derim