Merhaba arkadaşlar.Küçük çaplı bir e-ticaret sitesi için sanal pos entegrasyonu düşünüyoruz.Payu sistemini inceledim fakat biraz pahalı geldi.Sitedeki ürünler öyle yüksek kar marjı ile satılmayacak küçük hediyelerden oluşuyor.İpara bana mantıklı geldi ama bu konuda tecrübesi olan site sahiplerinin de tavsiyelerine ihtiyacım var.Yada bu ikisi haricinde direk bankanın sanal posunu kullanmak nasıl olur acaba ? Hangi bankayı önerirsiniz ? Dediğim gibi payu sistemi belki ilerleyen zamanlarda işimizi görebilir fakat şuan bizim için önemli olan fazla masraflı olmaması.
Bir çok bankayla anlaşmak çok zor ve zaman alıcı başlangıç içinde önünüzü göremeden ilerlemek istemezseniz payu gibi firmaya 600 tl ödemeni yerine iyzico fimasını tavsiye ederim hem ücretsiz hemde kıyaslanacak olursa komisyon oranları iyzico da daha düşük. İyzico ya telefon açın sözleşmenizi mail atsınlar imzalayın tarayın ve mail atın o gün içerisinde posunuzu kursunlar sonra aslını posta ile yollayın. hemde modül ücretsiz. tutkusuyum.com web sitemden bakıp inceleyin hem de opencart sistemine entege ettim müşteri satır satır ürün siparişi için uğraşmıyor tek sayfada tüm işlemlerini bitirip çıkıyor.