cansemih adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Numara taşıma'nın kullanıma açılması tarafımızdan heyecanla bekleniyor Osman abi
Az kaldı Semih direk size haber vereceğim başladıgımızda

Çok teşekkürler.

Ozkula adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1-2 aydır bizde kullanıyoruz.Herhangi kesinti veya ses kalitesi sorunu yaşamadık.

Bulutfon rakiplerinden ayıran paneli oluyor insan gücü olmadan saniyeler içersin de ihtiyaçlarınızı giderebiliyorsunuz
Referans olduğunuz için çok teşekkürler. Panelimizi müşteri ihtiyaçlarına göre sürekli güncellemeye devam edeceğiz.

Bulutfon hazır bir sistem değil kendi ürünümüz olduğu için istediğimizi yapabiliyoruz sadece biraz zaman alıyor..

PlusTeknoloji adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Katılıyorum. Şahsen bizim geçmemiz bu yüzden. Başka bir firmada hizmet alıyorduk ve sorunsuzdu. Tek kusuru yönetim paneli olmamasıydı. Bu açığı çok güzel kapatıyor Bulutfon.
Çok teşekkürler.

U_uR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sanırım bir soru açıkta kalmış onuda ben cevaplayım..

0 liralık paket aldığınızda içinde 10 lira üyklü hediye olarak geliyor ilk aramalarınızı denemek için bu 10 lirayı kullanabilrisinz

gayet de bereketli ben 1 aydır kullanıyorum ihtiyacım oldukça daha 8 liram var
Evet, Onu unutmuşum.

Satın aldığınız paketlerde 10 TL hediye kredi geldiği gibi, abonelik sözleşmesi gönderimi de karşı ödemeli kargo ile yapılmakta. Sözleşmelerin gönderimi için bir masraf da yapmıyorsunuz.

PlusTeknoloji adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Manual fatura ödeme neden mevcut değil? Ben sanal kredi kartı giriyorum ve sanal kartımın limiti banka tarafından otomatik olarak sıfırlanır. Bu sebeple kartta limit olmadığından sistem çekim yapamamış ve çekim yapılamadığına dair ePosta gelmiş, güzel. Ama sonradan ödeme yapmak için girdiğimde herhangi bir fatura vs. göremediğimden ödemeyi gerçekleştiremedim.

Kredi satın aldığımızda bu sadece konuşma olarak mı kullanılabiliyor? Yoksa fazladan kredimiz olduğunda ödememiz kredimizden tahsil edilir mi?
Bulutfon’da ödeme süreçleri dahil herşey otomasyonda, yani insan eli ile yönetilmiyor. Bu nedenle sadece kredi kartı ile ödeme kabul ediyoruz. Ödemeler otomatik olarak kartınızdan çekiliyor. Sistemde kart ile manual ödeme yapma konusunda geri bildiriminizi yazılım ekip yöneticimize iletiyorum.

Kredi yükleme mekanizması yok, kredi sadece konuşma için eklenebiliyor. Satın aldığınız yazılım ile ses hizmeti farklı vergilere tabi olduğundan bunu yapamıyoruz.

Ancak ek kredi yükleme isteğiniz varsa bunu da geri bildirim olarak bildirebilirim.

Saygılar.