Aslında 2. ürüne gerek yok. Benim altın kuralımı açıklayım. haftanın 3 yada 4 günü spronu kardiyo ile birlikte aksatmadan yapıp uykuna dikkat ediyorsan. Alkolu sigaraya hiç değinmeden geçiyorum. Beslenmeye dikkat edeceksin.
Tuz vucut da ödem yapıyor şişkinlik oluyor şekeri tutuyor,kullanma.
Şeker kesinlike günde yarım küp bile çayına kahvene atma.
Yağlı yiyeceklerden kaçınmaya bak.
Vucut ortaya çıkartacam baklavam olsun diyorsan günlük 120 gr protein alman lazım en az. Biz 4 yumurta yiyoruz sabahları 25 gr 28 gr proteion zor alıyoruz. Akşamlarıda yağsız sütünü içip ara öğünlerde sossuz kuru yemiş yada meyvelerini yiyip. Haftanın her günü balık,tavuk, et üçünden birini tüketirsen. Protein tozundan da 30gr alsn. Olay bitiyor.
Bunla birlikte protein oranı yüksek yağsız karbonhidratsız toz bul Muscletech veya Weider markalar tanımış büyük firmalardır. 2. bir ek ürüne gerek yok. Beslenmeye çok dikkat edeceksin, kurabiyeler, tatlılar, kızartmalar, sakat etler, hazır meyve suları, meyveli sodalar, kola,vs. En önemlisi beyaz ekmek.
Fazla değil 1 ay şunlara dikkat et sonra sonucunu görünce kendinde şaşıracaksın.
tavsiyeler için tesekkurler. ben 9 aydır ugrasıyorum liko almak için ugrasıyorum. karbonhidrat+ protein beraber kullanıyorum malesef uyku duzenım yok bı ara guzeldı 11-12 gibi yatıyodum sımdı yıne 2-3-4 aldı basını gıdıyo yaz geldıkce. bakalım yazın napcaz. sabahları 2-3 yumurta yemeye calsıyom sonumuz hayır olsun ugrascaz artık şekle girip kilo almaya