Evet bu araç çok güzel . Arkdaşımda da var .. Ama HB arabaya 80bin vermek mantıklı gelmiyor. O paraya c180 Full paket alınabilir..
2014 Model Opel Astra 1.3 136 HP Dizel Sport paket alabilirsiniz. 77 Bin lira, 76 veya biraz daha iyimser olursak 75'e el sıkışabilirsiniz.
2014 Değilde , 2013 Modelleri tam bana göre , hatta önceliğim 2013 Astra gibi..
9 aydır bende Hybrid Spirit var :
araba
yakıt cimrisi dememe gerek yok sanırım, iç konfor kusursuz.. Sürüş konforu mükemmel ses yok marş motor yok çift motorlu 10 saniyede 100km ye çık 3 saniyede dur o derece.. Aradığınız konforsa bu araca bakın derim. En güzel tarafı deri koltuklara mavi şeritlerle gösterge panellerinin mavi ışıkları, döşeme ayrı kalite zaten.. 70 bin 2014 modeli satışta ben 2013ünü 57 bine aldım (65 bini buldu kredilerle) , değer kazanan bi model yatırım olarak da değerlendirilebilir
not: benim gibi araba delisiyseniz bir anda en çok sevdiğiniz şey haline gelir o derece tatlıdır

benzin motor 1.5 elektrik motor 50 beygir kadar ama 200'e yaklaşınca bile motorun sessiziliği 1.9 motorlara taş çıkarır bence. Beyaz sedefli modeli güneş ışınlarına göre renk değiştiriyor hafif ama. araç karbon, çelik değil bu nedenle daha hafif daha sağlam. 1.5 motordan verim bu nedenle yüksek.
Konfor ve dış görünüş çok önemli . Bu arabanın dış görüntüsü pek hoşuma gitmiyor . Ama yakıtı çok iyimiş
Ufak bir düzeltme yapayım. 136 beygirlik motoru 1.3 değil 1.6' dır. Bayiler Sport modelini 70k' a bırakıyor. Gece sürüşü çok yapıyorsanız AFL far sistemi sebebiyle Cosmo tercih edebilirsiniz. Onun da fiyatı 76k civarında olması gerek.
Araca gelecek olursak 1.3 Sport modelini ben kullanıyorum ve çok memnunum. C segmentinde tasarımı ve yolda verdiği güven hissi (gerçekten mest ediyor) olarak en iyi denilebilecek araçlardan biridir.
Sanırım astra alıcam
3.20Ci kimse yorum yapmamış , ah biraz daha ucuz olsa direk alıcam .