Merhaba,
2 ay öncesine evime hipernet hızı keşfet kampayası ile internet bağlattırdım.
Bağlattırmadan önce 4-5 kere müşteri hizmetleri arayıp kapı numarama kadar baktırdığımda desteklediğini bağlatabileceğimi söylediler.
Sonrasında bulunduğum bölgede Türk Telekom genel müdürlüğüne gidip hattımı bağlattırdım.
İlk bağlatma esnasında adsl modem verdiler ve 2 hafta vdsl desteklemediği için internete giremedim sonrasında bana yanlış modem verdiklerini, vdsl modem vereceklerini ama bunun sıfır olamayacağını söylediler kabül etmedim.
Bir şekilde adamlara zarar gelmesin diye sonrasında kabül ettim ki kabül ederkende müşteri hizmetlerini aradım böyle birşeyin olamayacağını sıfır modem vermek zorunda olduklarını söylediler ama yinede 2. el üzerinde "Yedek Modem" yazan bir modemi verdiler.
Aradan geçen 1 ay boyunca internetimi sıkıntısız kullandım. 2 ay diliminde çok kez kopma problemleri yaşadım ki bunlar genelde hep rüzgarlı havalarda meydana geliyordu yaklaşık 10 kere destek talebi oluşturdum en sonunda benim hattımın internet paketini adsl hatta çevirmişler. Ben adsl kullanırken bile kopma problemleri yaşadım yine destek taleplerini oluşturmaya devam ettim direkdeki kabloyu değiştirdiklerinde bu sorunum ortadan kalktı.
Müşteri hizmetlerini aradığımda hattımın komple vdslden adslye çevirdiklerini öğrendim üstelik benden habersiz yapmışlardı bunu.
Şikayetim var sitesine yazdım bugün bana döndüler ve verdikleri cevap;
"Bağlı olduğunuz bölgede vdsl destekliyordu ama şuan desteklemiyor, bu yüzden hattınızı sizden habersiz adsl'ye çevirmişler ki bu sözleşmede yer alıyor"
Ben vdsl desteklediği için sadece bu interneti satın aldım adsl felan kullanmak istemiyorum bunları ben şimdi mahkemeye verirsem kim kazanır ?
Adamlar sadece kendi çıkarları için sözleşme yapmışlar kullanıcıyı da hiç düşünmüyorlar ?