Ben çok sık olmasada 3-4 ayda bir eski ürünleri yeniliyorum. Faydasını gördüm açıkcası abi

... 4 5 Yıldır ayakta bişi olmadı maşallah.
Senin denemeler iyi oluyor bende merakla bekliyorum. Ha bu arada spam yapan haber siteleri bu takdikle ayakta duruyorlar. Spam yaptığı sayfayı bir müddet sonra değişitirip düzeltiyorlar. Benim takip ettiğim bi yer bu şekilde yapıyor. Acaba sendemi bu tarz siteleri inceliyorsun merak ettim ?
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 02:46:13 -->-> Daha önceki mesaj 02:44:47 --
https://www.r10.net/google-optimizasy...olitikasi.html
Hocam yazdıkalrınızın farkındayım. Zaten bu geri dönüşler sayesinde, yorum alan sayfalar güncelliğini koruyor ve üst sıralarda yer alıyor. Benim asıl demek istediğim,, bu yöntemi sıralama almak için kullanan olmuş mu ?
Yoksa bir çok alternatif seo taktiğinin varlığına inanıyorum ben. imkanım olsa bende birşey denemek istiyorum. ve Fikrim Bu.
Var olan bir siteye Aşırı footer almak zararlı evet. Peki Siteyi daha açmadan 1 ay öncesinde Footer link alıp, 1 ay sonra siteyi açsak ve footer linkler de dursa, Sıralaması Nasıl olur acaba ? Bunu merak ediyorum ancak yeteri kadar Kaynağım yok deneyemiyorum