Arkadaşlar selamlar;
Biraz sitemkar bir mesaj yazacağım kusura bakmayın lütfen ama artık canımı iyice sıkmaya başladı bu durum.
18 Yaşındayım yaklaşık olarak 8 yıldır basketbol oynuyorum ve belki inanmayacaksınız ama boyum 1.75... bir çok arkadaşım benden kısayken 1-2 sene içerisinde benden uzun hale geldiler.Sporum adına çok şükür eksiğim yok 1.90 lık adama bile kafa tutabilen bir oyuncuyum ama duruş açısından boyum kısa geliyor bana çevremde gördüğüm bir çok kız bile hemen hemen benim boyumda.Çok az yapılıyım omuzlarım basketboldan dolayı kavisli ve geniş ama boy kısa olunca yetmiyor.En azından 1.80 1.81 filan olsam bana yetecek ama uzar mıyım bu saatten sonra o kafama çok takılıyor.Boy uzatma egzersizleri filan gördüm 7 haftalık 3-5 cm kadar etkiliyormuş.Aile boy ortalamasına göre fena değilim babam 1.78 annem 1.62 ama basketbol oynuyorum,süt çok içtim ve üstüne yüzdüm ama bu kadar oldu sanırım.
Sizce kaça kadar uzarım? bu
egzersizlerin faydası olur mu sizce? Fiziken iyiyim Allah'a şükür yüzüm vs... gayet orantılı ama boy eksik kalıyor bence :/
Saygılarımla