Merhaba arkadaşlarım. Burada hepimiz ekmek yiyoruz. Bazımız az bazımız çok. Hani bir zamanlar google hitli siteleri sever diyorduk? İşte o devir bitti. Dolardan dönüşte resmen dalga geçilir olduk. 2014 yılında mutlu olanlar var mı? (En azından uzun zamandır bu işlerle uğraşanlar için sorum). Ocak ayında 0.03 lere gerileyen TBM daha sonra toparlandı tabi 0.10 geçmemek kaydıyla. Şimdi son bir haftadır yine çakılıyor. Sorun bende mi? Acaba ben mi hata yapıyorum? Denemediğim reklam ağı kalmadı. Sanırım sorun Fakir reklam verenlerde veya bir yerine kopyalarıyla bin olan sitelerde. Allah sonumuzu hayır etsin.
Yanlış anlaşılma olmasın. Günlük 500 bin sayfa gösterim ve 20 bin tıkı gördüğüm günlerde olmuştu. Sanırım bu işin sonuna geldik. Umarım yakında güzel günler görürüz.(Hiç umudum yokta)
Resim kaldırıldı.
Üzücü olan, emeği ile günde 20 saat çalışarak uğraşan insanların hüsranı. Şimdi bu parayı görüp daha ne istiyor bu hırbo diyecek çok insan vardır. Tek site değil arkadaşlar. Daha vahimi ise artık bildiğiniz google, tıkları ve sayfa gösterilmleri resmen %20 es geçiyor. bunu da analiz ettim. Ne idi bizi google ile ters düşüren =)) Umarım sizleri sıkmamışımdır. Sevgilerimle