Cane corso güzel ırk malum iskeleti gereği çok hantal nedense beni pitbull'dan başka ırk cezbetmiyor

Hayırlı olsun tüyü kadar ömrü olsun diyelim.
Bunlarda bizim fırlamalar.
Edit :
Size yanlış anlatmışlar sanırım bu iş blue olayına bakmıyor bende black var 6 aylıkken millet 1 yaşında diyordu köpeğe, inanmıyordu kimse yani iskeleti siz düşünün.Renge değil soy'a bakar ve birazda sizin besleme olayınıza bakar.
bu köpek hantal değil pitbulu darma duman eder kavgada fakat bendede pitbull hastalığı var çok ama çok seviyorum 4 sene besledim kalkıp pitbull kötülücek değilim ama pitbull ile cane corso kıyaslancak ırk değil.
bana yanlış anlatmadılar çevremde bu işin ticaretini yapan bir sürü insan var köpeklerle yatıp köpeklerle kalkan kızak dönemi geldiğinde köpeğin gözüne bakıyorlar blue doğursun diye blue ile normal arasındaki farkı biliyorsunuz sanırım blue daha yapılı oluyor kafası biraz daha büyük oluyor falan birde çok fazla blue çıkmadığı için olsa gerek biraz daha göz önünde tutuluyor.
ilk fotoda soldaki köpek ile aynı ona benzeyen köpeğin çiftleşimi benim aldığım kökü çok iyi harbi saf kanlar ilk fotodaki soldaki güzellik ödülü almış fuarda fotoları falanda var sahibinin facesinde inşallah aldığım yavruda bunun gibi sağlam olur.