Bu konu ile ilgili detaylı bir araştırma yapmıştım, öncelikle Paypalın yurt içinde resmi ofisleri var diye biliyorum. Sizin ödemenizi size sormadan hatta görüşme talebinize hayır cevabı verdiğinide ıspatlayabiliyorsanız Paypal'ı dava edebilirsiniz ve Türk yasalarına göre haklı olursunuz.
Onların sözleşmesinde yer alan bu "hizmet ibaresi" sizin zarar etmenizden dolayı geçersiz kalmaktadır.
Aldığım para 2000 TL hocam ve paypalı tam 3 kez aradım
1. Aramamda verilen cevap bizde bu durumdan rahatsızız sizin haklı olduğunuza inanıyorum ancak banka karşı tarafı haklı bulduğundan dolayı biz birşey yapamıyoruz.
- Bakiyeniz size ulaşılarak tahsil edilecektir dediler.
2. Aramamda konuda haklı olduğumu düşünüyorum bende sizin müşterinizim onu koruyorsunuz ters ibrazı kabul ediyorsunuz ancak beni mağdur ediyor ve haklı olduğumu kanıtlamama yardımcı olmuyorsunuz dedim . Beni hakkımı aramak için yönlendirin dedim ve kişisel olarak bir fikrim yok başıma gelmedi dedi siz gidin bankanızla görüşün dedi Chargeback hakkında burada yetkili kimse yok burası teknik müsteri destek hattı yardımcı olamayız dedıler ve bankamı aradım ödeme yapan siz değilsiniz bu sebeple biz size yardım edemeyiz dediler.
3. Aramamda bana bankamdan böyle yanıt geldiğini konuyla ilgili yardımcı olmuyorsunuz beni başınızdan savıyorsunuz dedim hesabıma chargeback ile el koyuyorsunuz aradığımda bu konuda yardım edemiyoruz böyle bi yetkilimiz yok diyorsunuz ozaman yardımcı olamadığınız konuya müdahale etmeyin dedim Tamam talebinizi alıyorum benden yetkili kişilerle görüşme talebinde bulundunuz bende not aldım ve sizi bugun gün içinde arayacaklar dedi ( Olay bu gün oldu bu gün döneceklermiş bana ) baştan savma iş yapıyorlar yetkili yok dendi diş gösterince dava edicem sizi dediğimde yetkililer sizi arayacak dendi ben bu işin peşini birakmak istemiyorum bu resmen hırsızlık