Merhaba,

Son 1,5 - 2 Yıldır sanırım uyku problemim var. Uyuyamama değil tam tersi uyuya kalmada sıkıntı yaşıyorum. Bilgisayar başında yarı yatar oturur durumda çalışıyorum bir süre sonra uyuya kalıyorum. Masada çalışırkende bir çok kez uyudum. Telefonda sevgilimle mesajlaşırken uyuya kalıyorum en fazla yarım saat sürüyor konuşma sonra küt uyuyorum. Sesli konuşmada bile gece uyuma potansiyeli var. Yolda otobüste oturuyorum başımı öne eğip kuş gibi en fazla 5 dk sonra uyuyorum. Normal gece uyumak istediğimde ise maximum 1-2 dk sürüyor uyuyakalmam. Başımı yastığa koyduğum an uyuyorum.

Arkadaşlara kalmaya gittiğimde bişeyler anlatıyolar sohbet ediyoruz küt uyuya kalıyorum sonra rüya görüyorum komik bişey filan görüyorum fiziksel olarak gülmeye başladığımı hissediyorum ama engel olamıyorum, sonra birileriyle kavga ederken rüyamda bağırıyorsam gerçektede bağırıyormuşum konuşuyormuşum filan arkadaşlar benden korkmaya başladı.

Bağırma sayıklama duruma sabah 5-7 arasında oluyormuş genelde ailem öyle diyor "sabah oldumu bağırmaya başlıyorsun" diye.

Genel olarak hikayem böyle sizce neden olabilir neler yapabilirim sorun nedir?

Benim gibi bir durum yaşayan oldu mu?