Qian adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konuya gerekli eklemeleri yaptım, site adresini de pm olarak ilettim. Yardımcı olabilirseniz sevinirim..
Merhaba sitenizi inceledim.
Öncelikle nefis tema seçmişsiniz.
SEO yönünden birçok artısı var bunları bir ara sıralarım.

Onun dışında içeriğiniz gayet başarılı....

Günde 2 - 3 tanıtım yazısı aldığınızı söylemişsiniz ancak şuan sitenin 2 adet tanıtım yazısı bulunuyor. Bunun dışında bir tane yabancı siteye yorum yapmışsınız hepsi o...

Yani sitenizin backlinki yok, backlinki olmayan site hiçbir kelimede çıkmaz. Yalnız backlink sadece tanıtım yazıların ibaret değildir. Bir sitenin forumlarda paylaşılması, sosyal medyada paylaşılması ve bloglarda tanıtılması vs gerekir.
Bunların hepsini düzenli olarak yaparsanız kısa zamanda siteniz hitlenecektir. Hit ile alınan backlink doğru orantılı olmalıdır. Her zaman gerçekçi düşünün.
Mesela sitenin hiti 100 ise; günde 1 kişi sitenize link verebilir veya 1 forumda başlık açılabilir bu normaldir. Ancak hit 100 iken günde 20 sitenin size link vermesi anormaldir. Bu mantıkla ilerlerseniz; 3 ay içerisinde enfes bir siteniz olacaktır....

Sanırım başlangıç için bu bilgiler yeterli.
Son olarak daha önce forumda açtığım şu iki yazıya göz atın, mantığınızı geliştireceğine eminim...