Benim çok basitti ağabey.
Yıl 2002 idi karlı bir kış günü aylardan Aralık gibi evde bilgisayar var ama İnternet ne yazık ki yok reşit değilim o zaman kendimde alamıyorum babam sağ olsun oda biraz içli dışlı bilgisayar donanımları ile durum artık onuda sıktı, dedim İnternet alalım hemen Türk Telekom a gittik ve çevirmeli bağlantı için başvuru yaptık aylık 10 lira ücreti vardı sabit ücret tabii bu.
Evde sabit telefon vardı hemen girişten bir paralel hat çektik sonra bilgisayarcıya gittim ben 20 milyon paraya verip bir pcı kart aldım line modem sonra eve geldim 2-3 saat bir yetkili arayıp bana k.adı ve şifre ile şu numarayı çevirecen diye sanırsam yüz seksen li bir numara idi onu ararsın filan dedi bende öyle yapıp o gün internet e evden girdik.
Sonrasında tabii biliyoruz 10 TL üzerine girdiğin kadar ödüyorsun ilk ay 50 küsür gelmiş idi

Ama İnternet olduğumuz sırada ev telefonu iptal oluyordu meşgul çalıyordu bu sıkıntı idi öyle böyle idare ettik artık yıl 2004 olmuş idi ve bizde DSL e geçtik ama geçmez olaydık.
İnternet açık dediler giremiyoruz yeni modemde almış idik INCA dan neyse nedir durum filan derseniz anakart'ın ethernet yuvası arızalı idi bizde sonra usb ile bağlamış idik 2004 den beride evde Türk Telekom NET in DSL i var simdiye kadar 2-3 ufak sorun dışında hiç bir sorun olmadı çokta memnunum ben ondan.