Cümleten selamun aleyküm,
Boyum 176, Kilom an itibariyle 97.. Bugün itibariyle kendimce bir program düzenledim ve o programı uygulayacağım inşAllah. Bakalım 1 ay sonucunda kaç kilo vermiş olacağım. Çayı 3-4 şekerle içen birisiyim fakat an itibariyle kahvaltımı yaptım ve hiç şeker kullanmadım. Tuzsuz birşey yiyemiyordum. Sabah kahvaltımda yumurtamı tuzsuz yedim ve böylelikle tuzuda hayatımdan çıkardım. Yarım dilim kepek ekmeği, 1 adet yumurtanın tamamı, 1 kibrit kutusu büyüklüğünde beyaz peynir, şekersiz 1 su bardağı çay, 2 adet siyah zeytin, çok az miktarda yeşillik yedim.
Programım şöyle;
Sabah kahvaltısı 30 gün boyunca hergün aynı şekilde devam edecek
Öğlen yemeği 30 gün boyunca hergün 1 paket eti form light kepekli bisküvi ve 1 adet elma (
http://www.efetemizlik.com/141-199-t...rm-kepekli.jpg )
Akşam yemeği 30 gün boyunca hergün yine aynı şekilde 1 paket eti form light kepekli bisküvi ve 1 adet elma
Bunlara ek olarak hergün elimden geldiğince 1 saat ev içerisinde spor yapmaya çalışacağım. İşim nedeniyle sürekli pc başında olmam gerekiyor çünkü.
Sizce bu şekilde 1 ay sonucunda kaç kilo verebilirim ?
yanlış anlamayın inşallah daimi olur

ben hergün 10 kez gaza gelip sabah başlıyorum hoopp bakıyorum yine sofranın başındayım .d inş sizinki düzenli olur