bu cümlelerini de ispat etmen gerek. atıp tutuyorsun. önceki mesajlarında söylediklerinin yalan olduğunu yine senin verdiğin kaynağa göre gösterdim. o yüzden varsa resmi kaynak öyle konuş. gerisi faso fiso. 2011 deki yasada da tüm interneti kapatıyorlardı senin zihniyetindekileri dinleseydik. ne oldu? adamların dediği gibi isteyen filtreyi açabiliyor isteyen kapatabiliyor.
Neyin yalan olduğunu gösterdin?
Sen bana yalancı diyemezsin. Daha 2 mesaj önce okudun yasayı. Yasayı okumadan ahkam kesen adam bana yalancı diyor. Asıl yalancı sizsiniz. Ben hiç bir mesajımda dava açma hakkın yok demedim. TİB başkanına mahkeme kararını uygulamama imkanı tanınıyor. Çünkü mahkeme kararını uygulamazsa bakan izni olmadan yargılanamıyor dedim. Yalan söylemek, elimizde belgeler var diye çıkıp sonra belge açıklamamak, elimizde resimler var cuma günü açıklayacağız diyerek sonra milleti uyutmak, görüntüler çok vahimdi diye gürleyip sonra görüntüler tam tersi çıkınca biz kişinin beyanına inanırız diye yalancı durumuna düşmek bizim kültürümüzde yoktır.