SpyHepyek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Oldu... Arabayı alalım sorun çıksın, işimiz gücümüz yok bir de onu yaptırmak için dolambaçlı yollara girelim o zaman. Arabada kullanıcı hatasından dolayı sorun çıkarsa eyvallah, yok ama üretici sorunlu üretmişse; kimse kusura bakmasın. Benim gözümde zerre değeri olmaz... Benim başımı kaşıyacak vaktim yokken aldığım hizmetin düzelmesi için savaş veremem. Cipsi yerim, ambalajını çöpe atarım. Kötü hizmet kötüdür. Bana iyi hizmet verdiklerini söyleyemem. İyi hizmet verilen şahıslar, firmalar vardır illa ki. Ancak ben kötü hizmet aldım. 2+2=4... Tamamen şans meselesi biraz da... İyi, sağlam, boş bir sunucuya düşerseniz şanslısınız.

Sorun 2'de panelden de verilebiliyor ama verdiğim izin geçerli sayılmıyordu. Bu yüzden böyle bir şeyi kabul etmiyorum.

Sorun 3, zaten senin yaptığın işlemden farklısını yapmadım veya yeni metotlar geliştirmedim. Ben de her normal kullanıcı gibi aynı işlemi yapıyorum ama sorun yaşıyordum.

Sorun 4, KESİNLİKLE ama KESİNLİKLE bunu da kabul etmiyorum. Bana 500 hatasının benden kaynaklandığı söylenmişti. Sonra başka bir müşteri temsilcisi kendi servis sağlayıcılarından kaynaklandığını söyledi. İşi bilmeyen birisi olsam belki bunu kabullenirdim. Ama ben bu işin içinde senelerdir varım. Yazılım hatası bana yutmuyor senin anlayacağın. Aynı yazılımı başka dandik bir hostingte sorunsuz barındırabiliyorum. Bu benim hatam değil yani, onların sunucusunun azizliği... İlgilenmek zorundalar. Standart cevaplara karnım tok.

Artık bıktım çünkü destek talebi açmaktan. 3 ay gibi bir sürede bir sürü destek talebi açmışım.

Valla hocam haklı olduğunuz yönler muhakkak vardır, adamların var 100bin müşterisi bazen sıkıntılar yaşattığı oluyordur fakat 100 bin müşterinin 100'binine de aynı kalitede hizmet veremeyebilir, piyasada ki firmalardan ortalama olarak üstün bence sizde keşke farklı bir sunucuya taşınmanızı isteseydiniz.