Abi öyle ya da böyle Türkiye'deki en iyi hosting firması bence natro zaten sorunlarının da çoğunu çözmüşler kendin söylemişsin. Ticket açıldığında 4-5 saate çözüyor adamlar

Bazı sorunların yazılımsal kaynaklı bazıları da natro'nun natroluğu işte

Sorun 2'de 3.parti yazılım olduğu için yetki düzenleme özelliği yok bu çok normal
Sorun 3'te mysql ip'sini seçerek işlem yaparsan sorun yok ben de aynı problemi yaşıyordum destek sağolsun halletti 1 gün içinde
4.problemde de 60sn sorunsalı tamamen yazılımsal kaynaklı adamlar ilgilenmek zorunda değil.

Ama yavaşlık konusunda ben de sıkıntı yaşıyorum bir kaç gündür lakin şimdilik yolunda her şey yolunda , 5 senedir çalışıyorum ben

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:47:05 -->-> Daha önceki mesaj 18:44:55 --

Bityavrusu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben anlatamamışım
7 sene boyunca hosting-vps-dedicated v.b her konuda natro ile çalıştım. Türkiyenin en iyisi sanıyordum çünkü forumlarda şikayet konuları onlar bunlar her şirket hakkında havalarda uçuşuyordu natro hakkında hiç bir konu yoktu varsada tek tük.. Benim de tek şikayetçi olduğum konu hız ve fiyat olduğu için en iyisi olduğuna körü körüne inanmıştım.

Sonra bu forumdan emikron adlı şirketin kampanyasını gördüm, 100 lira bir para ödenicek nedir ki dedim reseller aldım, fiyatları uygun kalitesi mükemmel aylardır. Umarımda böyle de devam eder.
Emikron dediğin firmanın vardır taş çatlasa 1000 müşterisi küçük firmaların daha spesifik hizmet vermesi çok normal