Teşekkürler hocam.
theolric adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Değerli kardeşim dizüstü bilgisayarlarda hava kanalları çok dar. Bilgisayar kapalıyken bir pipet al, bildiğin meşrubat içerken kullandığımız plastik pipet... Fana bir ucunu dayayıp hava kanallarına olabildiğince sert şekilde üflüyrsun ama tükürük göndermemeye dikkat et... Bu yapışan tozların yerinden kopmasına yardımcı olur ve biraz rahatlatır. Daya sonra elektrik süpürgesi ile yerinden oynamış tozları çekmeyi deneyebilirsin ama çok işe yarmayacaktır. En güzeli servise götür temizlesinler.
İlginiz için teşekkür ederim hocam. Deneyeceğim. Servisle uğraşmak istemiyorum açıkcası.

barano adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Notebook'un Arka kapagını aç 1 adet Fan Bulunur. Sökebilirsin Fakat dikkat et. CPu'nun orda stiker vardır. Garantili ise Sökme. Garantili değilse Sök fana WD40 yada Kontak Sprey'ler mevcut. Ondan sıkıp temizleyebilirsin.
dizüstündeyken çok ısınıyor ise İşlemciyi sök Beyaz yogurt'a benzer Termal Macun bulunur. Elektronikçilerde satıp alıp ne az nede çok cpu'nun üzerine sür. tekrardan Fanı takıp kullanabilirsin.

Saygılarımla
Termal macun aldım hocam tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.