MaiHes adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar,
bu verdiğiniz bilgiler için öncelikle çok teşekkür ederim, yazınızı severek okudum.
ben bunca yıldır maalesef oyun işleriyle uğraştım ve ALLAH'a şükür çok güzel paralar kazandım fakat bir yerden sonra maalesef işlerim yolunda gitmedi. Şimdi ise yavaş yavaş sitelerle ilgilenmeye başladım. Sürekli araştırma aşamasındayım. Sizle SEO hakkında mutlaka telefon ile görüşmek isterim tabi müsait zamanınızda.
Tabiki sen böyle içten bir yorum yaparsan görüşebiliriz kardeşim.
Telini özelden at arayayım hemen...

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:56:08 -->-> Daha önceki mesaj 22:53:41 --

iyi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Makalede en guzel yer burasi. Digerleri cogu kisinin bildigi seyler. Su an 2 adet internet sitesinde sahibim toplam index sayim 400 u gecmez hitim 30K uzeri. Icerik giriliyor kendisinin yukselmesi bekleniyor. Kendisinin yukselmesi icin 2 sey gerekli.

1- O sayfada aktif bir ziyaretci olmali. (Site icerisinde kullanicilari o sayfaya yonlendirerek.) Yeni eklenen iceriklerin hizlica ust sirada almasini istiyorsaniz, kullanicilarinizi o sayfayi okumasini ziyaret etmesini saglayin.
2- Anadomain otoriter olmali.
Merhaba zaten içerikte "İçerik Sayısı: Bu en önemli nokta. " yazmışım. Gerisi herkes tarafından biliniyor desende, yorumları okuduğunda aslında lewelin çok daha altta olduğunu rahatlıkla görebilirsin.
Bu arada konuya katkın için teşekkürler. 1. madde kesinlikle çok önemli...

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:59:36 -->-> Daha önceki mesaj 22:56:08 --

Ngunes adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aynı sorundan bende muzdaribim. Bir yıl öncesine kadar backlinkin b'sini bilmeden site yapıyordum ve gayet iyi hit alıyordum. Aynı sitem şu an backlink alsam da, almasam da ileri gitmiyor geri gidiyor. Geçen yıl ki durumunu arar durumdayım. Benim okuduğum bildiğim kadarıyla backlink olayı yıllardır var. Ben ve benim gibi bir çok site sahibi acemice de olsa backlinsiz şekilde belirli bir hite sahip olabiliyordu şimdiye kadar. Son bir yıl da ne değişti de yeni siteler bizi geçiyor? Bizler özgün ve aynı yazıları yazdığımız halde geri gidiyoruz? çözemiyorum. Geçen kış footer baclink aldım benzer bir siteden, almaz olaydım. O zamandan beri sitem ileri gitmiyor, hiti yarıya düştü, aynı şekilde devam ediyor. O baclinki de kaldırdım ama değişen bişi olmadı. İllaki paravan bloglar mı açmalıyız? sitelerimizin yükselmesi için.
Başlıkta aksini idda eden arkadaşlara anlattım. Sadece özgün olmak, özgün yazmak hiç bir şeydir. Çok yazmak hiç bir şeydir. Az ve kaliteli yazmak, yazdıklarını yaymak, tartışmaya açmak gerekir. Bence en önemlisi alakalı forumlarda yazılarını paylaşman. İlk seo çalışması olarak bunu görebilirsin. Sosyal medyadan hit sokabilirsen sitene ne ala, onun dışında tanıtım yazıları almadan istediğin kadar kaliteli yaz.

Sen okyanusa bir tane toplu iğne atıp birinin seni bulmasını beklersen yanılırsın. Biraz yırtık olacaksın, her yere girip çıkacaksın vs

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:03:37 -->-> Daha önceki mesaj 22:59:36 --

pentagram adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Paravan sitelerden alınan verimi maksimuma çıkarmak için bazı çalışmalara başladım. Sizlerinde görüşünü almak ve tecribelerinden faydalanmak isterim.

Paravan sistem 3 aşamadan oluşacak. Alt paravan, paravan, ana site.

Alt Paravanlar:
Tamamen ücretsiz servislerden oluşacak. Alt paravanların %30 ing. %70 Türkçe sitelerden meydana gelecek. İngilizce sitelerin içerikleri article builder, Türkçe sitelerin içerikleri hazır makaleleri yeniden yorumlama sistemi ile olacak. Neden ing içerik kullanıyosun derseniz hazır makale oluşturma programları olduğu için (: zaten üst paravanlar Türkçe olacağı için zararsız olacağı düşüncesindeyim. Alt paravanlarıda zd, dizin gibi backlinklerle beslemeyi düşünüyorum.

Paravanlar:
Hepsi com net org gibi domainlerden meydana gelecek. Mümkün olduğu kadar yıllanmış domainlerden yapılmaya gayret gösterilecek. Tamamı Türkçe yeniden yorumlanan içerklerden ve özgün makalelerden meydana gelecek. Kesinlikle her içerikte 1 tane özgün resim olacak ve her içerikte link olmayacak. Mevcut alt paravanlar, satın alınan tanıtım yazıları, kaliteli dizinler ve zd ile beslenecek.

Ana Site:
En az 10 yıllık bir domain, %100 özgün yazılar ve özgün resimler. Sadece ana site için açılmış kaliteli ücretsiz servislerden bloglar ve paravanlar tarafından linklecek. Bunun dışında birkaç otoriter siteden ve kaliteli dizinlerden link alınacak, çöp olmayan sitelerden tanıtım yazıları alınacak.

Bilgilerini paylaşan büyüklerin ellerinden, küçüklerin gözlerinden öperim
Şimdi sistem gayet başarılı görünüyor, eğer alt paravanlar yazdığın siteler; paravanları besleyecekse; o paravanları birbirine bağlamazsan; hepsinden ana sitene kana kana link verebilirsin. Bu da gayet başarılı bir uygulama. Yani ortak yerlerden link almış siteleri birbirine bağlamıyoruz. Birde onları bağlayıp ana siteyi desteklemiyoruz. Hepsi bu kadar açık ve net... Bırak o siteler birazcık güçsüz olsun sağlayacağı fayda çok iyi olacaktır. İngilizceyi hiç karıştırma bu arada, senin bildiğin ingilizce programı google mi bilmeyecek gibi düşünebilirsin