Hocam izninizle bir şey soracağım. Neden "web tasarımcı" birinden php & mysql yeteneği bekliyorsunuz ki? Adı üstünde tasarımcı adam tasarımını yapar. Size PSD çizer, HTML/CSS e döker teslim eder. İyi bir web tasarımcı php&mysql bilmek zorunda değildir. Tavsiyem iki işi de bir insana yüklemeye çalışmayın(maaşı yüksek verecekseniz ayrı tabi) gerçekten iyi bir tasarımcı bulup ona tasarım yaptırın. Herkes iyi olduğu işi yapsın. Yazılıma ayrı adam mı alırsınız yoksa freelance mı yaptırırsınız bilmem ama iki işi de bir kişiye yükleyecekseniz ne kadar profesyonel ürünler çıkartabilirsiniz orası kuşkulu. Nice iyi tasarımcılar vardır bu ilanı görüpte PHP&MySQL bilmediği için size başvuruda bulunmayan. Burada kaybeden siz olursunuz.
Amacım kesinlikle baltalamak değildir. Yalnızca önemli bir noktaya değinmek istedim. Dilerseniz yorumumu kaldırabilirim.
Edit : Referanslarınız kısmındaki rastgele bir siteye girdim ve çok basit bi açık denemesi yaptım. Sonucunda veritabanı adınıza eriştim. Sanırım bu siteyi de web tasarımcı birine yaptırdınız hocam. Bu açığı kapatmanızı öneririm. Biraz zorlansa çok daha fazlasına ulaşılabilinir
Bulduğum ad ***l_**** şeklindedir.