arkdaşlar perşembe günü almış olduğum darp neticesinde sol omuzum çıktı
darp edene hiç birşey yapmadım kendisi hakeret ve küfür etti konuşacam seninle binaya gel dedi ve kameranın önünden çekil deyip bende çekilmiyeceğimi söyledikden sonra direk tekme salladı ve ilk tekmede benim omuzum çıktı.
neyse kısa ve lakin kendisinden şikayetci oldum ve savcıya gittim dün ifademi erkenden vermek için. 40 gün süresi var savcının çağırma süresi.
savcı adam yaralamadan dosyayı açtı.
savcı bunun suçu hafif değil dedi her ne kadarda hafif değil dese bile biliyoruz ülkemizde adalet pek işlemiyor adı var ama adaleti yok
hastane p.tesi ameliyat olabilirsin emardan sonra dediler..
bana sadece hastanede bir röntgen çekdiler. ( ilk gittiğim hastane ilgilenmedi pek darp raporu bile vermediler )
bende darp raporunu almak için 2.ci farklı hastaneye gittim ordan darp raporu aldım.
birde adli tıpa gönderilmedim olay günü ertesi günü savcı adli tıpa hemen gidiyorsun dedi ve ordanda darp raporu aldım
omzumuda yerine getirdiler ama rahat döndüremiyorum kolumu ve kolumu düz tutamıyorum çıkıcakmış gibi oluyor.
bugünde sargıları çıkardım ter kokuyorum die banyo yaptım çıkardıkdan sonra
kolum eski haline gelirmi arkadaşlar ve aramızda omzu çıkan oldumu hiç
bilgilendircek olanlara şimdiden tşkler
saygılarımla
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:43:39 -->-> Daha önceki mesaj 13:51:58 --
omuzu çıkan yokmu hiç arkadaşlar