Gereksiz, isterseniz sizin istediğiniz partiye oy verelim? Böyle konular açmayın arkadaşlar, forumu kirletmekten başka birşey değil..
Admin isterse banlasın ama gördüğüm en salakca cevap yazdın. seviyeni belli ettin. Eğer adam gibi okusan Adanalı arkadaşlardan ve İstediğiniz kişiye oy verin dedim. Ancak Senin gibilerin Bilmeden konuşmalarına alıştık. sana cevap olarak mevlanada bir cevap biliyorsan konuş alim sansınlar bilmiyorsan sus adam sansınlar. Sırf cevap atmak icin cevap atan sen gibi uyeerin olması forumu kirletmekten başka birşey değil.
Dostum Hangisi olursa olsun sorun olmaz bence yeterki Olsun şimdi ben oy kullanacaktım Fakat Adanada yaşamıyorum ve bilmiyorum sonucta diğer adaylara haksızlık olsun istemem ama kişilerin önemi yok.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:56:09 -->-> Daha önceki mesaj 21:54:58 --
Bu kadar sert bir cevap vermenize gerek yok.Düzgünce rica etmiş kişi moderatör zaten isterse kapatır.
ilginiz icin tşk ederim. Ben zaten adanalı olanlardan istedim ki hak eden biri kazansın. ben samsunda yaşıyorum gördüm böyle anket ve duyduğum kadarıyla bu anket sonucuna göre aday belirlemesi buyuk önemli olacakmış. eğer oy kullanan kişilerin sayısı cok olursa belki diğer partilerde böyle halkın sesine kulak verip aday belirlerler diye böyle bir konu actım.