Birileri bişeyleri paylaşıp sonrasında susuyorya kusura bakmayın arkadaşlarda kazanç show yapmayın, insanlar soru soruyorsa kaale alıp 1 cevap yazın, vps kiralayıp mining yapmaya başladım şu kadar kazandım demek bana göre show dur başka bişey değil, konu başlığında madenci ekibi kurmaktan bahsediliyor burası bir forumsa paylaşmaktan kaçılmamalı.
Arkadaşım, konuda söylediğim gibi kazanç durumu netleştiği zaman burada neyi nasıl yaptığımı zaten açıklayacaktım fakat senin bu tavrından sonra inan bunun şüphesine düştüm. Ben
burada ki konuda BTC, LTC ve diğer altcoinler ile ilgili uzun uzadıya açıklamalar yaptım. Hatta
benim ısrarla LTC alın dediğim dönemde (
burada) 4.16 USD olan LTC şuan 40 USD seviyesinde, kazanç oranını sen düşün. Ayrıca sen çıkmış bana show vs. gibi ithamlarda bulunuyorsun, bitcoin ve diğer altcoinler hakkında yazılanları birazcık okusan benim ne şekilde yazılar yazdığımı ve insanları doğru yönlendirmeye çalıştığımı görürsün.
*
Paypal ile BTC nasıl alınır?
*
Al/sat yaparak nasıl kazanç sağlanır?
şimdi ben sana bunları neden yazıyorum, senin aklındaki fikri değil senin yazdıklarını okuyan insanların oluşan ön yargılarını yıkmak için.
Ayrıca, ben konuda belirtmiş olmama rağmen bu konu hakkında atılan PM leri dikkate almayacağım demiştim, sen "Acil" başlığı altında attığın özel mesajlara cevap alamıyorsun diye gelip bana burada adeta hakarete varacak mesaj atıp beni itham altına atıyorsun bir kere bu yaptığına
AYIP denir.
Arkadaşlar, daha önce de söylediğim gibi kazanç/zarar oranı belli olduktan sonra herkesin kendi kararını vermesi ve herkese faydası olması açısından bunu rakamlarla burada açıklayarak neyi nasıl yaptığımı kabaca anlatacağım. Bilmenizi isterim ki, burada kimse kimsenin kulu veya hizmetkarı değildir, armut piş ağzıma düş yapmak tembellikten başka birşey değildir.
"Kibir, hırs, şehvet kokusu, söz söylerken soğan gibi kokar.
" Mevlana