Hocam bitcoin mining yaparak ekran kartınızla bitcoin kazanmayı kastettim ama bu kişisel pc ile çok düşük miktarlar oluyor bu yüzden büyük aletler var bunun için hatta kiralanıyor bile
aslında neyi kastettiğinizi anladım fakat sanki olayın biraz gerisinde kalmışsınız gibi. Btc kasın derken bunu insanların evde ki bilgisayarı ile yapabilirler gibi söylemişsiniz biraz yanlış bir yönlendirme olmuş, bu durum bilmeyen arkadaşlar için söylüyorum söz konusu değil. Evde ki bilgisayar ile mining yapmak çay kaşığı ile tüp geçit tüneli kazmaya benzer nereden bakarsanız. Şuan bu işin yapılabileceği online mining poollar var fakat onlarda ne kadar güvenli tartışılır. Halen en iyi yatırım al üstüne yat gibi duruyor, lakin bu ara alt coinlerde de iş yok, fakat iler ki zamanlarda olacaktır, önce ki mesajlarım da söyledim tekrar söylüyorum, LTC den büyük beklenti içindeyim, 100-150 TL bile alabilirseniz alın atın cüzdana kalsın, size bir zararı olmaz.
Arkadaşlar btcturk.com da güncel kurlara göre btc satışını hesapladığımda 0.65662509 olan bitcoin im tl değeri 0,65 tl olarak gözüküyor. Bu bir hata mı ? btcturk kullananlar bakabilir mi ?
4 haneli rakamlara ulaşınca bug oluştu büyük ihtimalle, sistem yönetici onaylı olduğu için bir sıkıntı olmayacaktır.
-
ve işte beklenen oldu (:
btc-e de LTC fırladı.
4.16.-USD dan aldığım LTC şuan 5.68.-USD seviyesinde, işte bahsettiğim budur arkadaşlar.
BTC de kaçan treni LTC de kaçırmayın, orta ve uzun vadede mut-la-ka kazandıracak.