tolgasen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar,

Protein tozu kullanan arkadaşlara bir kaç sorum olacak.

* Bu protein tozlarının bir yan etkisi veya vücuda bir zararı var mı?
* Kullandığınız / önerdiğiniz marka veya ürün var mı?
* Ne kadar süre ve günde ne kadar kullanılmalıdır?
Tecrübe sahibi birisi olarak size tavsiyem doğallar yollar ile çalışmanız. Protein tozu sizde inanılmaz bir etki yaratmaz. Protein tozu olmadanda çok çok rahat fit bir vücuda sahip olabilirsiniz. Protein tozu gibi takvsiye ürünler insanın doğasını bozuyor. Doğrudan şu zararı vardır, adamı öldürür demiyorum. Böyle bir zararı yok mutlaka ama yani doğanızı bozar. Midenizi zorlar ve ileride sağlık sorunlarına neden olabilir. Çünkü şöyle izah edeyim. Normal bir insan evladı bir öğünde en fazla 3 hadi taş çatlasın 4 yumurta yer. Siz kalkıpda 10 yumurtalık bir proteini içeren tozu bir kerede aldığınız zaman DOĞAL olmuyor malesef. Haliyle vücudun doğallığını bozuyor. Umarım anlatmak istediğimi anlamışsınızdır. Ben zararlıdır demiyorum ama doğanızı bozmayın, doğanızı bozarsanız ileride karşınıza bunun sıkıntıları çıkar. Özel bir sebebiniz yok ise düzenli spor yaparak, doğal beslenmenizi ve proteniz tüketiminizi gerçekleştirerek çok ama çok rahat fit bir vücud yapabilirsiniz.

1 öğün protein tozu alır, vücudunuza 30 gram protein girer.
1 öğün et, yumurta yersiniz vücudunuza 15 gram protein + vitamin ve diğer bir çok faydalı mineral girer. Üstelik doğal.