Birinci sorunuz yan etkisi var mı?

Cevap olarak fazla tüketimde karaciğer yağlanması yapar. Başka bir yan etkisi yoktur. Diyelimki protein tozunu sütle hazırlayıp shakerda karıştırdınız ve hazır. Ben genelde 3/1 ini spora başlamadan hemen önce icerdim. 3/1 i spor yaparken set aralarımda az yudunlarla ve kalan 3/1 spordan cıkarken. Bence önemli nokta fazla su tüketilmesi yağlanmayı engeller.
Fazla su tüketirseniz hiçbirşey olmaz.

Yok sporu bırakırsanız oranız buranız sarkar diyenlere inanmayın. Ama diyelimki 5-6 ay yaptınız kütleniz hacminiz ve ölçüleriniz arttı ara verdiniz sonradan sonme ve ölçülerin düşmesi normal. Tamamen bırakılmamalı.zamanınız yoksa bile En azından gelişmiş olan ölçüleri koruma adına haftada birde olsa koruma amaçlı gidilmeli.

2. Sorunuz hakkında sunu sormak istiyorum. Sadece proteinmi yoksa, protein+ karbonhidrat mı istiyorsunuz? Eğer biraz kilo almak istiyorsanız karbonhidratta olmalı..
Cevabınıza göre ürün önerebilirim.

Eğer yumurta, tavuk, kırmızı et, peynir vs çok tüketirseniz takviyeye gerek yok ama 1-2 yumurta vs az kalır. Onun için insanlar çok tüketemediğinden protein tozlarına yöneliyor.

3. Sorunuzun cevabı salondaki hoca daha iyi verir. Birde vucut yag oranı kas oranı vs analizini yaptırıp. Belli tarihlerde ölçülerinizi alın ve ilerleyisi ve gelişmeyi takip edersiniz

Örnek benimdir:

Yazım hataları olabilir ipadden gönderildi