JaMeRoN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar merhaba.
Hostgatordan ikinci kez baby paket tarzında hosting almıştım. Tabi birincisini kapattırarak. Gel zaman git zaman birgün host gitti, sitelere giriyorum birde baktım hesap askıya alımış sonra bana bir mail atmışlar. HESABINIZA SALDIRI ALINMIŞ VE GERİ AÇILMAKSIZIN HESABINIZ KAPATILMIŞTIR. diye bizde yedekleri aldık çıktık işin içinden yılın dolmasına da daha bir ay felan vardı.
Geçen kredi kartı ödemelerini kontrol ettim bir de baktım hostgator benden 244 lira para kesmiş. şimdi ne yapmam gerekiyor. sohbet bölümüne giriyorum ordakiler türkçe bilmiyor bende translate den yazıyorum ama anlamıyorlar.
Ne yapmam gerekiyor arkadaşlar yardım ederseniz çok ama çok sevinirim.
hocam hostgator'dan paketi iptali yaptırmalısınız.
http://hostgatorturkey.com/hostgator-hesap-iptali/

Aksi halde kesmeye devam eder siz kullanmasanızda. Eğer ödeme süreniz 45 günü geçmediyseniz geri ödemeyi sorunsuz alırsınız.

"I don't use hostgator hosting now. But I have checked my credit card account and I see that hostgator billed me 244 Turkish Lira. But I haven't used hostgator for long time. I want to refund my money."

Bunu bir yazın hocam ödeme ile ilgili. Hesabınızı kapatın diyeceklerdir. Sizde yukarda verdiğim konuda bilgilerinizi girip hesap kapama talebi oluşturun ve para iade talebini ekleyin.