merhaba r10 ailesi
Webmasterların genel sorununa bende yakalandım galiba "Göbek" . Eskiden spor yapan bir insandım maçlara çıkardım kolum kırıldıktan sonra herşeyden elimi ayağımı kestim ondan sonra göbeğin çıkması filan durumu kötüleştirdi . Yani göbek dediysemde o kadar bir şey yok fakat kalçalar olsun artık biraz kilo aldığım belli oluyor . Asılda kilosunda da değilim fakat bir eşya giyince bile insanın vücut şekli kıyafeti daha güzel görünümüne sebep oluyor . En azından bu duyguya kız meselesinden sonra çok fena kafayı taktım . Bir aralar
buradaki programı uyguluyordum . Günlük min 2-2.5 saat sürüyordu . Buda fazlasıyla vaktimi alıyordu ve benim sehpam olmadığından bazı hareketleri düzgün yapamıyordum . Artık haftada 2 kere bilecik olsa başlamak istiyorum , kol kası olmasada karın kasının artık belirginleştirmeye başlamam lazım . Elimde toplamda 20 kg lık bir dumbıl setine sahibim . Bana daha uygun bir program veya karın kasımı geliştirmem için yardım edecek varsa sevinirim .
Hocam bu Programı ne kadar yaptınız ve etkisini gördünüzü mü ? Yemenizede dikkat ettiniz mi ?
Bide bu program 2 saat nasıl sürüyor max 20 dk lık sürer yani.